phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ενημερώσω πως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές η Τροχαία γύρισε φουριόζα και εφαρμόζει πιστά τον ΚΟΚ.Μιλώντας με φίλους τις δύο αυτές μέρες γράφουν απίστευτα για παράνομη στάθμευση, κράνη, ζώνες.Προσοχή δεν είμαστε για τέτοια!!!
TNT1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 κι εμενα επεσε κατι στην αντιληψη μου...Δευτερα βραδυ επεσα σε 2 (δυο) μπλοκα για αλκοτεστ και μαλιστα οχι σε πολυ κεντρικο σημειο...τουλαχιστον να μαζεψουν καναν μπεκρουλιακα ρε παιδι μου....
Critter Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σα δεν ντρεπονται που κανουν και ελεγχους.
million_voices Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 νταξει χρειαζεται επειγοντως χρημα ο Αλογο
phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ελέγχους να κάνουν δε λέω... και κυρίως τα αλκότεστ αλλά να πληρώνεις πέρα από τη κλήση και τα γερανά (που είναι σύμβαση με ιδιώτη!!!) και τη φύλαξη αν δε προλάβεις να πας στο άσχετο γκαράζ που δεν είναι του δημοσίου πάει πολύ.Με ψυχραιμία το αντιμετώπισα αλλά καλό είναι να μη σας συμβεί.Μια φορά πάρκαρα και εγώ...και δεν εμπόδιζα (Μόνο ένα απαγορευτικό είχε ;-) )
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 νταξει χρειαζεται επειγοντως χρημα ο Αλογο Τα χρήματα πηγαίνουν στους Δήμους Εσοδα δημοτικών αρχών , γρήγορα και εύκολα
phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τα χρήματα πηγαίνουν στους Δήμους Εσοδα δημοτικών αρχών , γρήγορα και εύκολα Αν σε γράψει δημοτική αστυνομία τότε ναι, πάνε σε Δήμους.Η κλήση της τροχαίας όμως πληρώνεται στα ΕΛΤΑ και που πάει μετά ?
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πάλι στον Δημο. Πάνω δεξιά στην κλήση γράφει τον δικαιούχο δήμο
phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πρράγματι έχω ένα θέμα με το Δήμο που με γράψανε... Άστα μια Άνω Πόλη χωρίς όχημα θα ήταν
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό είναι να πληρώνονται γιατί μετά πάνε μέσω φορολογίας
phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό είναι να πληρώνονται γιατί μετά πάνε μέσω φορολογίας To φρόντισα δε μου αρέσει να χρωστώ...
A453 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Να ενημερώσω όσους φοβούνται τα ξαφνικά 'ντου' που κάνει η Τροχαία πως Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Μπορεί να μην είναι και τόσο αγνές οι προθέσεις του Κράτους, του Υπουργείου Οικονομίας, της Τροχαίας, του Δήμου κα, αλλά και η βλακεία μας έχει τη δική της απεραντοσύνη Αυτό το λέω γιατί αντί να πούμε πως: 1) αν δεν πιω δε θα σκοτώσω και δε θα σκοτωθώ 2) αν φορέσω ζώνη δε θα καταλήξω στο ΚΑΤ 3) αν φορέσω κράνος δε θα μείνω 'φυτό' 4) αν σταματήσω στο κόκκινο δε θα σκοτώσω κάποιον δικυκλιστή ή κάποιον πεζό 5) αν δε τρέχω μέσα στην πόλη θα προλάβω να σταματήσω όταν κάποιο παιδάκι θα ξεγλυστρήσει από το χέρι της γιαγιάς/παππού του και πεταχτεί μέσα στο δρόμο και άλλα πάρα πολλά, αντ' αυτού τα 'χώνουμε' στους 'Αλλους' (Τροχαία κλπ) που σκέφτονται μόνο τα λεφτά. Εμείς δηλαδή τί κάνουμε; Σκεφτόμαστε τη ζωή ή τη τσέπη μας; Εεε; Αυτή τη στιγμή γνωρίζω προσωπικά κάποιον ο οποίος παρότι ήταν πιωμένος γλύτωσε από την Τροχαία. Δυστυχώς όμως ο φίλος μου που ήταν στο φανάρι σταματημένος δε γλύτωσε κι έχασε το πόδι του. Έτσι. Χωρίς λόγο. Άδικα. Απλά γιατί ο άλλος ούτε είδε το κόκκινο ούτε είδε το φίλο μου. Το καλό όμως είναι ότι ο μεθυσμένος γλύτωσε να πληρώσει το ραβασάκι της Τροχαίας. Διαλέξτε εσείς σε ποιανού τη θέση θέλετε να βρίσκεστε... Φιλικά
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Το 10% των ελλήνων οδηγών σκέφτονται έτσι. Αλλά τι να περιμένει κανείς απο τα καγκουρόπαιδα που με τα λεφτα του μπαμπά πέρνουν αυτοκίνητο και βγαίνουν στους δρόμους.
phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Να ενημερώσω όσους φοβούνται τα ξαφνικά 'ντου' που κάνει η Τροχαία πως Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Μπορεί να μην είναι και τόσο αγνές οι προθέσεις του Κράτους, του Υπουργείου Οικονομίας, της Τροχαίας, του Δήμου κα, αλλά και η βλακεία μας έχει τη δική της απεραντοσύνη Αυτό το λέω γιατί αντί να πούμε πως: 1) αν δεν πιω δε θα σκοτώσω και δε θα σκοτωθώ 2) αν φορέσω ζώνη δε θα καταλήξω στο ΚΑΤ 3) αν φορέσω κράνος δε θα μείνω 'φυτό' 4) αν σταματήσω στο κόκκινο δε θα σκοτώσω κάποιον δικυκλιστή ή κάποιον πεζό 5) αν δε τρέχω μέσα στην πόλη θα προλάβω να σταματήσω όταν κάποιο παιδάκι θα ξεγλυστρήσει από το χέρι της γιαγιάς/παππού του και πεταχτεί μέσα στο δρόμο και άλλα πάρα πολλά, αντ' αυτού τα 'χώνουμε' στους 'Αλλους' (Τροχαία κλπ) που σκέφτονται μόνο τα λεφτά. Εμείς δηλαδή τί κάνουμε; Σκεφτόμαστε τη ζωή ή τη τσέπη μας; Εεε; Αυτή τη στιγμή γνωρίζω προσωπικά κάποιον ο οποίος παρότι ήταν πιωμένος γλύτωσε από την Τροχαία. Δυστυχώς όμως ο φίλος μου που ήταν στο φανάρι σταματημένος δε γλύτωσε κι έχασε το πόδι του. Έτσι. Χωρίς λόγο. Άδικα. Απλά γιατί ο άλλος ούτε είδε το κόκκινο ούτε είδε το φίλο μου. Το καλό όμως είναι ότι ο μεθυσμένος γλύτωσε να πληρώσει το ραβασάκι της Τροχαίας. Διαλέξτε εσείς σε ποιανού τη θέση θέλετε να βρίσκεστε... Φιλικά Συμφωνώ αφάνταστα με τα παραπάνω και έχω και πολύ σοβαρούς λόγους και ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδάκια, πεζούς και τα σχετικά.Ειλικρινά λυπάμαι για το φίλο σου και για τα αλκότεστ πραγματικά έχει περάσει από το μυαλό μου να "δώσω" δικό μου άνθρωπο γιατί αυτός επέλεξε.... όμως γιατί να πάρει στο λαιμό του άλλους.Ούτε τα χρήματα μετράνε μπροστά στην αξία της ζωής.Μου συναίβει πρώτη φορά (για παράνομη στάθμευση) και τα έχω πάρει λιγάκι γιατί κατάλαβα πως κάτι παίζει με τη διαδικασία -γερανός, χώρος φύλαξης- και δε νομίζω ότι είναι θέμα φόβου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.