Προς το περιεχόμενο

Forum

alexpant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ...Έχω ένα φόρουμ phpb (καπως έτσι)

Μπορεί να γίνει νόμιμα δικο μου; Εννοώ να ανεξαρτοποιηθώ από την εταιρία που μου το προσφέρει.

Αν γίνεται πείτε μου!

Αν πάλι δεν γίνεται μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιο φόρουμ στην ιστοσελίδα μου;

Δημοσ.

Εγκατασταση το κανεις στην σελιδα σου, αλλα ΔΕΝ πρεπει να αφαιρεσεις το copyright SMF MYsQl PHP κτλ κτλ που εχει.

Οτι αλλη αλλαγη θες την κανεις.

Γιατι θες να ανεξαρτιτοποιηθεις?

Δημοσ.

Ας πούμε οτι θέλω να το πάρω δικό μου να το κάνω και gr και να εχω μια δικια μου σελιδα φορουμ και να βάζω και δικές μου διαφημίσεις και τέτοια, Πως μπορώ να το κάνω. Πρέπει να πάρω άδεια απο κανέναν ; Ας πούμε στο φόρουμ μου δεν θέλω να έχει διαφήμιση να λέει "φτιάξτε ενα δικό σας φρι φορουμ"

Δημοσ.

αμα εχεις δικο σου χωρο και domain, βαζεις οτι διαφημισεις θες εσυ. Δεν χρειαζεται ειδικη αδεια.

Δημοσ.

Εκτός κι αν οι "διαφημίσεις" που αναφέρεις είναι κάτι παρόμοιο μ αυτά που λέει στο κάτω μέρος της σελίδας το vbulletin (όπως στο insomnia), υπάρχει κάποιο σχετικό σχόλιο στον κώδικα (don't remove) ή στην άδεια χρήσης.

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις ήδη ένα free forum και θέλεις να το μεταφέρεις κάτω από δικό σου domain, για παράδειγμα στο http://www.alexpant.gr

Μεταφορά μπορεί να γίνεται, μπορεί και όχι, αυτό εξαρτάται από το free webhost που έχεις τώρα εάν σου επιτρέπει να πάρεις backup.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, κατέβασα ένα τέτοιο φόρουμ και προσπάθησα να το κάνω εγκατάσταση στην σελίδα μου μέσω freehostia server.Κατα την διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε κάτι Χ και δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω. Μπορεί σε επόμενο μου πόστ να σας δείξω εικόνα. Τι πρέπει ομως να κάνω

Δημοσ.

Ε τι; δε λένε κάτι κακό οι εικόνες που δείχνεις. Κανονικά μπορείς να το εγκαταστήσεις, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στον web server σου.

Δημοσ.

Ναι αλλα έχει πολλά κόκκινα ΚΑΙ δεν λεει πουθενα συνεχεια!!!

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 01 : 31 : 06-----

Πριν κάνει τον έλεγχο έλεγε αυτά

phpBB3 supports the following databases:

MySQL 3.23 or above (MySQLi supported)

PostgreSQL 7.3+

SQLite 2.8.2+

Firebird 2.0+

MS SQL Server 2000 or above (directly or via ODBC)

Oracle

Only those databases supported on your server will be displayed

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 01 : 31 : 58-----

Επίσης έλεγε do not proceed until all the required tests are passed

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...