archsatan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά ξέρετε κανένα καλό γυμναστήριο στην Πάτρα κοντά στα ΤΕΙ ;; Βασικά και προς ψηλά αλώνια καλά μου είναι , απλώς δεν θέλω να παίρνω συγκοινωνία για να πηγαίνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
imr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει παρα πολλα κοντα στα τει, εγω πηγαινα σε αυτο που ειναι πανω στην ακρωτηριου (μετα τα τει, παρε την ακρωτηριου και θα το βρεις ειναι μεγαλο με τζαμαρια) Εχει και κανα 2 στα στενα στις καφετεριες διπλα στα τει
galil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό γυμναστήριο είναι και στην Καλαβρύτων απέναντι από τον Αγ Ανδρέα το νοσοκομείο και δίπλα στα Sprider. Στα ψηλά αλώνια κοντά έχει επίσης αρκετά. Στην 25ης Μαρτίου πάνω από την Παντάνασσα πάλι είναι ένα καλό.
damian1977 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλο το active?(αυτο στη Παντανασσα),,,,,καλα ας γελασω....χαλια θες να πεις..Το καλυτερο φιλε μου ειναι αυτο που σου ειπε ο imr...κοντα στα τει και αξιοπρεπεστατο. Αν παρεις καμια vespa και μπορεις να μετακινηθεις ανετα....2 ειναι οι επιλογες....1)Body house club στο μεγαρο αρσινοης στον πελεκανο (φοβερο περιβαλλον,ανετο parking,πεντακαθαρο και οικονομικο 45/μηνα )..2)Ενα καινουργιο που εχει ανοιξει διπλα στο ναο του αγιου ανδρεα (πολυτελεστατο+αυτα του bh)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.