Προς το περιεχόμενο

Απορία με subdomains


BonJovi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να 'λειτουργήσει' ένα subdomain. Γνωρίζω ότι οι εταρείες hosting παρέχουν συγκεκριμένο ή απεριόριστο αριθμό subdomains. Από εκεί και πέρα χρειάζεται κάποια διαδικασία με nameservers που να 'δείχνουν' στον server του site (π.χ. http://www.onoma.gr)? Σημαίνει δηλαδή και παραπάνω χρέωση για κατοχύρωση ονόματος της μορφής subdomain.onoma.gr ?

Δημοσ.

Τέλεια! Η διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί, γίνεται μόνο από την πλευρά της εταιρείας hosting ή μπορεί να την ακολουθήσει και ο χρήστης - πελάτης? Έχω δει π.χ. μέσω plesk τη δυνατότητα δημιουργίας sub-domain αλλά δε γνωρίζω αν χρειάζεται απαραίτητα και κάποιο βήμα παραπάνω. Σε κάποιο site που είδα π.χ. υπήρχαν ήδη τα subdomains blog.onoma.gr και photos.onoma.gr, ωστόσο όταν τα πληκτρολογούσα στο browser, δεν άνοιγαν.

Δημοσ.

Ok, thanx! Και κάτι άλλο επίσης... έστω ότι ανοίγουμε ένα subdomain... υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγουν τα ίδια αρχεία που ανοίγουν και στο κανονικό domain, π.χ. για να διατηρείται το ίδιο template? Εννοώ χωρίς να ανεβάζουμε πάλι τα index και css αρχεία αλλά να ανοίγουν εκείνα που είναι και στο domain.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν όλα πηγάζουν από τον ίδιο σέρβερ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εννοώ οτι για να πάρεις κάποιο domain(.gr) θα πρέπει να δηλώσεις την ιστοσελίδα σου οπ΄τε δεν υπάρχει πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...