Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για έξοδο...

thodoris17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν θα ήθελα να χαιρετίσω όλους τους συμφορουμίτες καθώς είμαι καινούριος.

Μπαίνω συχνά στο φόρουμ αλλά πρώτη φορά ανοίγω τόπικ... Λοιπόν, μέσα στην εβδομάδα έχω τα γενέθλια μου, τυχαίνει χθες να είχε και ο κολλήτος μου. Θέλουμε λοιπόν να βγούμε μια παρέα 4-5 ατόμων και να κεράσουμε κανα ποτάκι σε ένα από αυτά τα κλαμπ(ή κλαμπ-ρέστοραν, ξέρω εγώ τι είναι;!) της παραλιακής (βλέπε ακρωτήρι, μάο κ.α.) Το θέμα είναι πως θα είμαστε αντροπαρέα και όλοι είμαστε 17 στα 18 εκτός από τον ένα φίλο μου ο οποίος είναι ενήλικος. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψην τα παραπάνω καθώς και ότι είναι Σάββατο βράδυ πιστεύω δικαιολογημένα φοβάμαι μη <<φάμε πόρτα>>.Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι: πρώτον να μου πείτε αν αξίζει να κατέβουμε μέχρι την παραλιακή -ή μήπως να πάμε σε μια τοπική καφετέρια ή μπαρ- και απο εκεί και πέρα να μου συστείσετε κάποιο μαγαζί... ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ακρωτήρι - αντροπαρέα - 5 άτομα (το 17χρονών δεν αποτελέι τόσο πρόβλημα) δε συμβιβάζονται. Καλοκαίρι είχε ζόρικη πόρτα. Και για ΜΑΟ το φοβάμαι.

Τίποτα αρκετά πιο χαλαρό - πχ Ακανθους (υπάρχει ελπίζω ακόμα) ?

Δημοσ.

Το Ακάνθους λογίκα υπάρχει αλλά έχω πάει μόνο στο χειμερινό, το οποίο μου άρεσε αρκετά αν εξαιρέσεις τη μουσική, υπάρχει όμως κάπιος ανοικτός χώρος για το καλοκαίρι;! Για τα υπόλοιπα μαγάζια εντοπίζεις το πρόβλημα στον αριθμό των ατόμων ε; Υπολογίζω 4 άτομα... άμα όμως πάμε λιγότερα τι σόι κέρασμα είναι τότε;!

Δημοσ.

Το Ακάνθους είναι δίπλα στα Αστέρια της Γλυφάδας αν θυμάμαι καλά. Ανοιχτός χώρος, δίπλα στη θάλασσα, μαζεύει κόσμο και είναι αρκετά χαλαρό από "πόρτα".

Πάρε όμως και καμία άλλη γνώμη.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις κρατήσεις... άμα κάποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του.

Όσο για γκόμενες άμα έπαιζε κάτι δε θα έτρεχα στα κλαμπ... για αυτό βγαίνει ο κόσμος...

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα....

εγώ θα πρότεινα να κλείσεις ένα τραπεζάκι σε ένα μαγαζί που είτε έχεις παει και σου αρέσει είτε έχεις ακούσει κάποια "καλά" λόγια. Δεν είναι τπτ, παίρνεις ένα τηλ στο μαγαζί κ κλείνεις το τραπέζι. Ίδια λεφτά θα σας πάει το κέρασμα πάνω κάτω και θα έχεις και την ησυχία σου!

Ακρωτήρι - Guzel θα έλεγα να τα ξεχάσεις μιας και "την έχουν δει".

Για 17-18 χρονών που λες θα σου έλεγα να πας κάνα Babae (πήγα μια φορά φέτος και ένιωθα παππούς εκεί μέσα...) που έχει και πιο ήρεμη πόρτα και δεν νομίζω να έχετε κάποιο πρόβλημα.

Ακάνθους η πόρτα είναι απείρως ελαστική (και πολύ + για το μαγαζί), και έχει και τρελό καλοκαιρινό χώρο.

Εγώ απλά ταλαιπωρήθηκα όταν πήγα λόγω της ουράς που είχε για να μπεις (όχι επδ έκαναν πόρτα, επδ είχε πολύ κόσμο!)

Προσωπική μου άποψη: σε γενέθλια γιορτές κλπ είτε κάνω κάτι σπίτι είτε πηγαίνω με την παρέα μου σε κάποιο μαγαζί (bar-club) της ευρύτερης γειτονιάς μου που ξέρω και τον κόσμο....

Που να γυρίζεις από παραλιακή τώρα πρωί πρωί (γτ στα γενέθλια σου κ να μην πιεις δεν λέει....)

Δημοσ.

αν εχετε φραγκα πηγαιντε μπουζουκια,αν οχι πηγαιντε σε κανα ρεμπεταδικο.

κλαμπ ειναι μλκ να φατε πορτα τετοια μερα...

Δημοσ.

Στο Τηνιακό για καταστροφή όλο το βράδι (παίζουν και φοιτήτριες για χαβαλέ) και μετά (αν είστε σε θέση να πάτε) στο Αυτόφωρο για πατσά.

Και αφήστε τα κλάπ. Αν γίνετε φοιτητές αύριο-μεθαύριο, πώς θα τη βγάζετε; Θα θέλετε κι εσείς 1260 ευρώ σαν τους άλλους; :P:p

Δημοσ.
Στο Τηνιακό για καταστροφή όλο το βράδι (παίζουν και φοιτήτριες για χαβαλέ) και μετά (αν είστε σε θέση να πάτε) στο Αυτόφωρο για πατσά.

Και αφήστε τα κλάπ. Αν γίνετε φοιτητές αύριο-μεθαύριο, πώς θα τη βγάζετε; Θα θέλετε κι εσείς 1260 ευρώ σαν τους άλλους; :P:p

ROFL!

Στο Τηνιακο, πωπω τι μου θυμισες....τι πλακες εχω ριξει με τα φιλαρακια μου για τη γρια που ειναι στη κουζινα και το γερο που σερβιρει.

Καψιμο ατελειωτο βεβαια εκει περα αλλα εχει χαβαλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...