dimpa16 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας και καλο χειμωνα τωρα πια. Αγορασα πριν ενα μηνα ενα φορητο TOSHIBA SATELLITE P300-134. Το λειτουργικο του, Vista. Χωρις να εχω καποιο προβλημα,θελω να το αλλαξω σε XP. Τι γινεται ομως που δεν εχω drivers? Μπορει μηπως καποιος, να βοηθησει την κατασταση? Υ.Γ. Παντος,δεν μπορω να καταλαβω,με ποιο δικαιωμα αποφασιζουν καποιοι,τι λειτουργικο θα χρησημοποιουμε και δεν μας δινουν το δικαιωμα της επιλογης
dimitris75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου η TOSHIBA υποστηρίζει οδηγούς για ΧΡ στην ιστοσελίδα της.
dimpa16 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως κατι σε ποιο συγκεκριμενο? Εκανα μια περιπλανηση,αλλα αντι να βρω κατι,μπερδευτικα ακομα περισοτερο.
dimpa16 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα το βρηκα. Για οσους χρειαστουν drivers για XP, μπορουν να ψαξουν παρακατω http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU
arxaggelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Υ.Γ. Παντος,δεν μπορω να καταλαβω,με ποιο δικαιωμα αποφασιζουν καποιοι,τι λειτουργικο θα χρησημοποιουμε και δεν μας δινουν το δικαιωμα της επιλογης Καλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα τώρα...πάντως έχεις επιλογές έστω και λίγες: mac, dell, BTO asus, brandnames (turboX, innovator, multirama, κλπ), και φυσικά την απόλυτη επιλογή: format!!!
SpyrosR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα τώρα...πάντως έχεις επιλογές έστω και λίγες: mac, dell, BTO asus, brandnames (turboX, innovator, multirama, κλπ), και φυσικά την απόλυτη επιλογή: format!!! Δηλαδή έχεις να επιλέξεις μεταξύ Mac OS, Vista, Vista, Vista, Vista, Vista... α, και Vista.
arxaggelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είπα ότι τα παραπάνω μηχανήματα δεν έχουν Vista, απλώς βγάινουν ΚΑΙ χωρίς αυτά...
haHa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα τώρα...πάντως έχεις επιλογές έστω και λίγες: mac, dell, BTO asus, brandnames (turboX, innovator, multirama, κλπ), και φυσικά την απόλυτη επιλογή: format!!! Σε αυτα προσθεσε και τα hp compaq και τα ibm thinkpad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.