Carebear Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/internet_headsets_phones/devices/4226&cl=us,en Ρε παιδια, εχω ψαξει σε ολα τα καταστηματα, δεν το εχουν. να φανταστειτε δεν το ξερουν καν. Εχει βγει εδω και 3 μηνες περιπου, ειναι το μοναδικο Wireless που εχει και Headphones και Microphone. το θελω παρα πολυ!! θα με σωσει. και σε κανενα μαγαζι δεν μπορεις να το "παραγγειλουν" μονο για εσενα απο την Logitech, ακομα και αν τους λες να σε χρεωσουν παραπανω. Τωρα κοιταω να το παρω απο e-bay ή καπως ετσι.. το θελω Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να μπορω να το παραγγειλω; Amazon.uk kai Logitech store, δεν στελνουν ελλαδα και ευρωπη αντιστοιχα.
koprodogis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον δεν εψαξες καλα, εγω το βρηκα αμεσως ελλαδα και λενε οτι το εχουν διαθεσιμο, Τσεκαρε εδω την αναζητηση στο skroutz και με αναζητηση στο google θα βρεις και αλλα ελληνικα καταστηματα
Carebear Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 οοο ευχαριστω πολυ. δεν ηξερα για το skroutz.gr θα το εχω στα υπ'οψην απο δω και περα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.