elvisjedi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλη αρχη στο περιοδικο. παντως σχετικα με την ιστοσελιδα του περιοδικου καλο θα ηταν να απευθυνθειτε σε καποιον επαγγελματια να την σχεδιασει γιατι ειναι πολυ ερασιτεχνικη και θυμιζει κατι σελιδες απο τα μεσα του 90, χωρις να εχω δει το περιοδικο, μια τετοια ιστοσελιδα το υποβαθμιζει αντι να το προωθει. εντελως φιλικα.
pcbdesigner Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για το καλωσόρησμά σας, ως νέο μέλος και εγώ θα προσπαθώ να μπαίνω όσο συχνά το επιτρέπει η δουλειά μου γιατί πιστεύω ότι γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πολλά θέματα. Τυχαίνει να γνωρίζω ανθρώπους από την ομάδα που προσπαθεί να κάνει αυτή την επιχειρηματική κίνηση με το περιοδικό και εγώ από την πλευρά μου στηρίζω κάθε τέτοια προσπάθεια γιατί στην Ελλάδα αυτού του είδους τα περιοδικά σπανίζουν. Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα θα συμφωνήσω με αυτά που γράφτηκαν για τις εφημερίδες, όντως από τις 14 εφημερίδες αθλητικές οι 4 με 5 έχουν έσοδα και οι άλλες απλά επηβιώνουν. Εδώ οι περισσότερες πολιτικές εφημερίδες πουλάνε DVD για να έχουν πωλήσεις στις εφημερίδες τους και όσοι τις παίρνουν ούτε καν τις διαβάζουν και κρατάνε μόνο τα DVD για συλλογή. Στα τεχνολογικά περιοδικά στην Ελλάδα δεν είναι πάρα πολλά, τα περισσότερα χωρίζονται σε κατηγορίες και παρουσιάζουν μοντέλα κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, κτλ. Αν παρουσιάζει ένα μοντέλο ένα περιοδικό ως είδηση, εκεί χάνει διότι καθυστερεί λόγω του ότι η περιοδικότητά του είναι συνήθως ανα μήνα! Μπορεί όμως ένα περιοδικό να βασιστεί σε ύλη που μπορεί να είναι και διαχρονική, όπως για παράδειγμα κατασκευές, μελέτες, θέματα που έχουν μοναδικότητα και δεν βρίσκονται εύκολα στο ίντερνετ. Από ότι γνωρίζω σε αυτά τα βήματα συγκεντρώνεται και η προσπάθεια του περιοδικού με τα ηλεκτρονικά. Για την ιστοσελίδα που διάβασα είναι σε διαρκεί αναβάθμιση και σίγουρα θα βελτιώνεται. Η ύλη θεωρίας που έχει δεν βρίσκεται εύκολα συγκεντρωμένη με τόσες πληροφορίες στο ίντερνετ από μία ιστοσελίδα, έχουν βάλει αρχικά και 600 μικροτσιπ σε Datasheets και όπως μου είπαν είναι ακόμα η αρχή, καθώς ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το περιοδικό. Επίσης θα έχουν σύντομα και το δικό τους φόρουμ στην ιστοσελίδα, δεν ξέρω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο, ότι ξέρω πάντως τα μεταφέρω. Ωχ πέρασε η ώρα και πρέπει να κάνω καμιά δουλίτσα... pcbdesigner:-)
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλη επιτυχια στην καινουργια προσπαθεια!!!
oneofthem Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στο σχόλιο για τους καθηγητές πανεπιστημίου πάντως συμφωνώ, είναι από τους κακούς οι χειρότεροι
pcbdesigner Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Για τους καθηγητές πανεπιστημίων συμφωνώ και εγώ στο γεγονός ότι δεν είναι συνεργάσιμοι, πολλές φορές κολάνε στους μαθηματικούς τους υπολογισμούς και δεν βλέπουν την πρακτική πλευρά του θέματος και πολλές φορές νομίζουν ότι αυτοί τα ξέρουν όλα και οι άλλοι τίποτα! Για να μην τους αδικούμε όλους όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις! pcbdesigner:-)
alexisgt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 sorry για το offtopic... inout άδειασε το inbox σου
wizzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 pcbdesigner, μια πρόταση: αν θέλετε, βγάλτε από τη σελίδα σας τους ήχους που ακούγονται κατά τη διάρκεια του surfing. Προσωπικά τους βρήκα ενοχλητικούς - είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος.
pcbdesigner Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφέρεσαι στους ήχους όταν εισέρχεσαι σε κάποια ιστοσελίδα.Κάποιοι που έχουν λίγο μεγαλύτερη διάρκεια θα γίνουν ποιο σύντομοι, θα το αναφέρω πάντως αν και ο χρήστης που σερφάρει έχει επιλογή να χαμηλώσει ή να κλείσει τον ήχο. Πάντως οποιαδήποτε πρόταση για την βελτίωση ή και θέματα ύλης που θα ήθελαν πολλοί, ακούγεται σε όλη την ομάδα που συμμετέχει. pcbdesigner:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.