Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή
  • 0

Σύνδεση database με c++


sectoras

Ερώτηση

Για χαρά παίδες.

Δουλέβω με Microsoft visual studio 2008 σε γλώσσα c++, και ψάχνομε πως να συνδέσω μια database (.mdb) με το πρόγραμμα μου, και στην συνέχεια πως θα διαβάζει τα δεδομένα της.

 

Ξέρετε που μπορώ να βρώ υλικό ή αν μπορείτε να μου πείτε εσείς;;; Ευχαριστώ

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανε search για ODBC tutorial και τη γλωσσα που θες στο google.

Να ενα παραδειγμα απο τα Links που βγαζει

 

http://www.geekpedia.com/tutorial139_Connecting-to-MySQL-with-Csharp-and-ODBC.html

 

Πρεπει βεβαια να χρησιμοποιησεις τον ODBC driver για τη βαση που θες, στη συγκεκριμενη περιπτωση access. Αλλα αυτο ειναι μια γραμμη κωδικα, τα αλλα ειναι τα ιδια.

 

Θα χρειαστεις και το παρακατω ειδικα για access ODBC

http://www.simongibson.com/intranet/odbc/

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και δεν είχα προσέξει για απαντήσεις.

 

Δεν σου άρεσε το ποστ που έκανα, παρ'ότι το link που έδωσα περιέχει αυτά τα οποία ζητούσες.

 

και ψάχνομε πως να συνδέσω μια database (.mdb) με το πρόγραμμα μου' date=' και στην συνέχεια πως θα διαβάζει τα δεδομένα της.

[/quote']

 

Και στον κώδικα του link σου έχει κώδικα (C#) για το πως θα ανοίξεις την βάση, που βρίσκεται στο mdb αρχείο, και στην συνέχεια πως να κάνεις το select σου για να διαβάσεις τα περιεχόμενα.

 

Did I miss something? O_o

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
κανε search για ODBC tutorial και τη γλωσσα που θες στο google.

Να ενα παραδειγμα απο τα Links που βγαζει

 

http://www.geekpedia.com/tutorial139_Connecting-to-MySQL-with-Csharp-and-ODBC.html

 

Πρεπει βεβαια να χρησιμοποιησεις τον ODBC driver για τη βαση που θες, στη συγκεκριμενη περιπτωση access. Αλλα αυτο ειναι μια γραμμη κωδικα, τα αλλα ειναι τα ιδια.

 

Θα χρειαστεις και το παρακατω ειδικα για access ODBC

http://www.simongibson.com/intranet/odbc/

 

Ευχαριστώ για την απάντηση Bspus, με ODBC είχα δουλέψει μια φορά και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος. Ψάχνω κάτι πιο σύντομο.

Από'τι πρόσεξα στο ms visual studio 08 για c# υπάρχει έτοιμο wizard να συνδέσεις local db. Τα controls που μπορώ να τα βρώ με παραδείγματα αν γίνεται..;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.