antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα... ΠΟΛΥ πρόσφατα, είχα κάνει ένα φορμάτ στο pc, και πέταγε πραγματικά σε ταχύτητες. Κάποια στιγμή, χάλασε το ρούτερ μου, μου έστειλαν καινούργιο από την ΝΕΤΟΝΕ( ασχετο-> ΣΕ ΜΙΑ ημέρα, μπράβο τους), πάω να ανοίξω το wireless, και ξεκινάει κάτι κολλήματα το pc.... 3 ημέρες μετά, αφού απεγκατέστησα το nod32 που παλαιότερα μου είχε κάνει ζημιά, και έμεινα μόνο με το avast, ο υπολογιστής, για να ανοίξει το my computer, θέλει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ένα τέταρτο, ενώ για να κάνει copy κάποια αρχεία που είχα στο desktop και στο my documents,συνολικού όγκου 1,8 γίγα, έκανε ακριβώς...14 ώρες! ΚΑΙ ΔΕΝ υπερβάλω!! εντάξει, θα του κάνω φορμάτ βέβαια, σήμερα το απόγευμα, αλλά μήπως φταίει κάτι άλλο? Μήπως τόσο αδικαιολόγητοι χρόνοι, οφείλονται σε κρασάρισμα του σκληρού, ή τίποτα από μνήμες? (Τον σκληρό, τον έχω χωρισμένο σε 2 partitions, και στο κομμάτι που είναι πάνω τα windows, ΔΕΝ περνάω τίποτα από data)... Βασικά, απλά ρωτάω για τίποτα ιδέες.... (Guys, όοποιος προσπαθήσει να βοηθήσει....Σε απλοικούς τόνους, για να καταλαβαίνουμε οι αμαθείς ε!_!!!)!!!
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 το ρούτερ είναι ασύρματο. Αφού το έβαλα πάνω στο pc, ώστε να ανοίξω το wireless, από τότε, δεν έχει "αμεση επαφή" με το pc. Δοκιμασα, να βγάλω και το usb stick που συνδέει το ρούτερ με τον υπολογιστή, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση, οποτε, δε νομίζω να φταίει το ρούτερ!
guardianx71 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Βγάλε το Avast και οτι άλλο έχεις και βάλε το Kaspersky Internet security trial και το Spybot search & destroy ή το spyware doctor scan και σβήσε ότι βρουν. Μπες από εκτέλεση στο msconfig και απενεργοποίησε ότι άχρηστο ή παράξενο υπάρχει στο εκκίνηση. Για να τσεκάρεις το δίσκο μπορείς να κατεβάσεις το αντίστοιχο utility από τον κατασκευαστή του π.χ. Western Digital και για την μνημη το Memtest86
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φαντάζομαι πως η αλλαγή του router είναι σύμπτωση. Δοκίμασε να κάνεις ένα scandisk στα partitions (chkdsk /f σε command prompt). Για το partition του λειτουργικού θα σου ζητήσει επανεκκίνηση.
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν κάνεις οτιδήποτε, άνοιξε ένα task manager να δεις αν τρέχει κάτι την Cpu και "φουσκώνει" τις μνήμες... Eπίσης λες παραπάνω: 3 ημέρες μετά, αφού απεγκατέστησα το nod32 που παλαιότερα μου είχε κάνει ζημιά, και έμεινα μόνο με το avast, από όπου βγαίνει το συμπέρασμα πως έκανες ένα fatal error, έμπλεξες δύο antivirus συγχρόνως. Δύο antivirus = 90% conflict, με αποτελέσματα συνήθως παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζεις.
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχήν, thank you all!!! liopyr, ναι, τα είχα και τα 2, μλκια,το ξέρω! αλλά και τώρα που έχω μόνο το ενα, το ίδιο γίνεται! (δεν τρέχει τίποτα, 99% μου δίνει idle process,αλλά για να ανοίξει το task manager, κάνει κανά 10λεπτο)! antonl, μόνο αυτή την εντολή χρειαζεται να πληκτρολογήσω? guardianx71,Thanks ) !!!! Θα τα κάνω όλα αυτά
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode να δεις πως συμπεριφέρεται, ώστε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να είναι hardware fail...
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 chkdsk d: /f - για το D: chkdsk c: /f - για το C: (θα το κάνει μετά το reboot) Αν βρει μη επιδιορθώσιμα σφάλματα θα πρέπει να τρέξεις chkdsk /r
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 thank you both!!!! θα τα δοκιμάσω και τα 2 μόλις πάω σπίτι (αν ....δεήσει και μεταφέρει όλα τα αρχεία, καθώς είναι ανοιχτο από χθες το βράδυ,και μέχρι σήμερα το πρωί, δεν είχε μεταφέρει πάνω από τα 2/3)!!!
jkont Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Το νέο σου router είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με το παλιό ;
antreaslam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν.... Επειδή χθες, προσπαθήσα να ανοίξω mozilla από το σπίτι, για να ακολουθήσω τις οδηγίες όσων θέλησαν να βοηθησουν και να απαντήσουν στο "πρόβλημά" μου, αλλά o mozilla έκανε να ανοίξει πάνω από ένα τεταρτο, και δε ...δεχόταν να μπει σε σάιτ, αναγκάστηκα να καταφύγω σε λύση φορμάτ, ώστε να μη σπάσουν τα νεύρα μου! Μετά το φορμάτ λοιπόν, το pc πετάει από ταχύτητες....Και του έχω περάσει τα ίδια πρόγραμματα ακριβώς, εκτός του ότι δεν έβαλα και avast,και nod32 αλλά μόνο το 2ο... (Ερώτηση: Κάτι φακελοι που δημιουργούνται αυτόματα στον C:, που είναι MSN games,msn μπούρδες κλπ, προσπάθησα να τους σβήσω, σβήστηκε το περιεχόμενο, αλλά δε σβήνεται ο φάκελος...Why?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.