menh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας!Αυτο το παιχνιδι ειναι παρομοιο με αυτο που εχω φτιαξει:ειμαι ή δεν είμαι. Πώς παιζεται:Λεω μια λέξη,ο επόμενος λέει αν έχει ή αν δεν έχει και λεει αυτος άλλη λέξη π.χ εγω:εχεις mp3? ο επóμενος: έχω εχεις laptop? καταλαβατε? λοιπον..αρχιζω... Εχεις κοτερο?
padelis71992 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχω. Εχεις οδοντοβουρτσα με καθαρισμο γλωσσας?
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ψιλομούφα παιχνιδάκι μου φαίνεται. Σαν κάτι άλλα που βλέπω σε άλλα forums, και έχουν παιχνίδι που μετράς ανάποδα. Βάζει ο πρώτος ένα νούμερο π.χ 10.000 και αρχίζουν μετά οι άλλοι 9.999, 9.998 κλπ. Και όταν φτάσουν στο 0 τι? Κάθονται μετά και το κοιτάν σαν μαλάκες? Εγώ μια φορά τους πρότεινα να ξεκινήσουμε απο το 0 και να μετράμε προς τα πάνω αλλα κανείς δεν με έπαιζε. Κωλόπαιδα. Anyway. Σόρυ για το σπαμ. P.S Ωραίο παιχνιδάκι μου φαίνεται αυτό του Τούφα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 καλά έχει βαρέσει η μλκια κόκκινο μου φαίνεται...
menh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια αν δε σας αρεσει το παιχνιδακι τοτε τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια. οκ?
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Σύμφωνα με την διάταξη περί ομοιόστασης του μπλαμπλα Όπως αυτή ορίζεται από τη συλλογική τάση των μελών του Και με την σύμφωνη γνώμη της αρχής ελέγχου Με δεδομένη την ύπαρξη υπερβολικά παρεμφερούς και εξίσου ατελέσφορου θρεντ Λοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.