panosvlass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια επειδη το καινουργιο mobo δεν εχει serial port στο backplate και δεν θελω να βαλω pci controller ξερετε που θα βρω serial port header που συνδεετε με την μητρικη? Αν γινετε απο ελλαδα αλλα στην τελικη κανω και παραγγελια απο εξωτερικο. Ευχαριστω.
vagpap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Σε κανένα μαγαζί με παλιατζούρες/μεταχειρισμένα, λογικά θα έχουν με το κιλό τέτοια μιας και παλαιότερα ήταν απαραίτητα αξεσουάρ. Κάνε μια επίσκεψη. Μοναστηράκι θυμάμαι παλαιότερα έπαιζε μαγαζί στο τέρμα της Ηφαίστου που είχε μητρικές με το κιλό, και άλλα τέτοια.
panosvlass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω για την απαντηση απλα επειδη δεν μου ειναι οτι πιο ευκολο να περνω σβαρνα τους δρομους, μηπως ξερουμε καπου stadar οτι θα βρω σε κανα συγκεκριμενο μαγαζι ή μηπως εχει κανενας που δεν το θελει!!!
phph Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω για την απαντηση απλα επειδη δεν μου ειναι οτι πιο ευκολο να περνω σβαρνα τους δρομους, μηπως ξερουμε καπου stadar οτι θα βρω σε κανα συγκεκριμενο μαγαζι ή μηπως εχει κανενας που δεν το θελει!!! Και το χειρότερο δεν το ξέρεις. Δεν είναι όλα συμβατά μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το chipset ή ο κατασκευαστής της motherboard, πάντως τα headers που είχα από την προηγούμενη και προ - προηγούμενη mobo (η μία είναι ecs η άλλη δεν θυμάμαι) δεν ταιριάζουν σ' αυτή που έχω τώρα (Asus). Μου το είπε κάποιος τεχνικός όταν έψαχνα κι εγώ να βρω extra header νομίζοντας ότι αυτά που είχα είχαν χαλάσει. Μου έδωσε να δοκιμάσω και κάποιον από Gigabyte, αλλά ούτε και αυτός ταίριαζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.