themis_13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τωρα τελευταια αρχισα να ασχολουμε με notebook.Μεχρι τωρα τα θεωρουσα αποκλειστικο gadget των επαγγελματιων.Ωσπου μια μερα ενας φιλος μου εδειξε το νεο του laptop.Προκειται για το Acer Aspire 5920G-934G32BN.Πραγματικα εκατσα και προσπαθησα να βρω ενα αλλο παρομοιο με αυτο σε τετοια τιμη.Τελικα δεν νομιζω οτι υπαρχει...Για τα λεφτα του ειναι το καλυτερο.Λεω λοιπον να πρωχορησω στην αγορα του....αλλα δν ξερω και πολλα.Ποια ειναι η γνωμη σας?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136887&catalog=21&Manufacturer=Acer&HYNOTEBOOKMNIMI=4096MB+DDR2&category=69977907&page=1
Tuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Και τι να το κάνεις σε τέτοια τιμή;; Να παίζεις Tetris στο ταξίδι;;
sarakinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω να το χτυπήσεις...Έχω ακούσει πολλά για την ACER στο net...Πρωσοπικά έχω ένα 5720 Aspire εδώ και ένα 6αμηνο + και δουλεύει ρολόι (και το δουλεύω συνέχεια)...Επίσεις 5-6 μοντέλα γνωστών που έπεσαν στα χέρια μου μου άφησαν εξίσου καλές εντυπώσεις... Αυτά...
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι λέω αν είναι σωστά τα specs που δίνει το Πλαίσιο για σκληρό στις 4200 στροφές να φύγεις τρέχοντας Οσο για το αν είναι καλύτερο στα χρήματά του...αν κοιτάς μόνο στο Πλαίσιο ναι. Με μια γρήγορη ματιά όμως: Ανάλογων επιδόσεων Fujitsu Siemens 720 ευρώ. Καλύτερων επιδόσεων Toshiba A300-15C 1030 ευρώ. 1000 φορες το FS από το Acer. Μιλάμε για 480ευρώ διαφορά στην τιμή με μόνη διαφορά την ελαφρώς καλύτερη κάρτα γραφικών. Αυτά είχα να πω για το Αcer. Υπέθεσα ότι το θέλεις και για παιγνίδι το φορητό. Αν δεν είναι για τέτοια χρήση καλύτερα να δεις κάτι άλλο γενικώς.
alex2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον michalis2610, ότι φορητό με σκληρό στις 4.200 θα το μετανιώσεις πολύ αν τον πάρεις. Και να μην ξεχνάμε ότι τα Vista έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη στον σκληρό δίσκο, πράγμα που σημαίνει ότι αν αποφασίσεις να κρατήσεις το λειτουργικό με δίσκο στις 4.200 τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
Venisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω acer φορητό χρόνια..από ποιότητα είναι λίγο χάλια..ιδικά όταν αγόρασα τον hp dv9543 έχασε κάθε αξία όποιο acer κ αν έπιασα μετά.. Φυσικά σου δίνει πολλές δυνατότητες..για για τα λεφτά που διαθέτεις.. Θα έλεγα το ξεχάσεις τον φορητό αν είναι για gaming..γι αυτόν το λόγο είναι τελείως ηλίθια αγορά..με τα ίδια λεφτά (1200) θα πάρεις ένα κουτί με την καλύτερη κάρτα γραφικών.. Αν είσαι απλά αμετανόητα ενθουσιασμένος πως πρέπει να πάρεις φορητό υπολογιστή, γιατί κάπου πρέπει να ξοδέψεις τα λεφτά σου..μάζεψε περισσότερα κ πάρε κάτι ισχυρότερο κ ποιοτικά καλύτερο..
themis_13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβασα προσεχτικα τις απαντησεις σας και ισως εχετε δικιο.Ωστοσο εχω την εντυπωση οτι το ACER ειναι καλυτερο και απο το FS και το TOSIBA.Αρχικα το FS εχει χειροτερη καρτα γραφικων,δεν εχει blu-ray(κατι που μπορει τωρα να μν χρειαζεται αλλα σε λιγα χρονια 8α ειναι απαρετητο)και χειροτερη οθονι.Χωρις ωστοσο να λεω οτι δν ειναι καλο.Επειτα επισις το TOSIBA εχει μικροτερη RAM,χειροτερο επεξεργαστη,δεν εχει blu-ray.Ειναι μικρες οι διαφορες....δν ξερω αν αξιζει τα παραπανω χρηματα.
kougis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να προτιμήσω? Amilo Xi 2428 ή HP Pavilion dv5 1030ev?
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχικα το FS εχει χειροτερη καρτα γραφικων,δεν εχει blu-ray(κατι που μπορει τωρα να μν χρειαζεται αλλα σε λιγα χρονια 8α ειναι απαρετητο)και χειροτερη οθονι. Σε λίγα χρόνια (λιγότερα από όσο νομίζεις ίσως) όλο το σύστημά σου θα είναι παλιό και για φούντο, και ένα καινούριο θα είναι ακόμη φθηνότερο από ότι τώρα, άε που σκέτα bluray drives θα έχουν κανένα 20-30άρι ευρώ βαριά
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι μικρες οι διαφορες....δν ξερω αν αξιζει τα παραπανω χρηματα. Είναι πολλά τα λεφτά Αρη! 480 ευρώ για όπως γράφεις μικρές διαφορές...υπερβολή. Οταν κοπάσει ο ενθουσιασμός θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει, για αυτό εμείς που είμαστε απέξω το γράφουμε εκ των προτέρων. Τι να προτιμήσω?Amilo Xi 2428 ή HP Pavilion dv5 1030ev? Α ρε kougis είσαι σε κάθε θέμα. Τελικά αποφάσισες πόσα θα διαθέσεις? Το FS είναι σούπερ προσφορά με 700-750 ευρώ όπου το βρεις αγόρασέ το αν έχεις τα χρήματα. Αξίζει γιατί είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά από πολλά consumer laptop ακόμα και πιο βαρυών ονομάτων του χώρου, ενώ είναι ταχύτητο και ήσυχο. Ως γνωστό η σειρά οδεύει προς αντικατάσταση και ότι μοντέλα έχουν μείνει φεύγουν με μειωμένες τιμές. Τα συγκεκριμένα όμως δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τη νέα σειρά. Κατεμέ πρόκειται για πολύ καλύτερη επιλογή. Οποιος ψάχνει για το απολύτως ισχυρότερο φορητό στην χαμηλότερη τιμή, αυτή τη περίοδο η απάντηση είναι Amilo Xi 2428-903. (εχθές τη χαμηλότερη τιμή την είχε το msystems με 720 ευρώ και στο αμέσως επόμενο you ήταν με 799. Σήμερα άλλα 3 καταστήματα έριξαν την τιμή κοντά στα 750 ευρώ).
Arkalas92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ασερ ρε φιλε με τοσα λεφτα κανω αναβαθμιση στο pc και κραταει 6 χρονια...
alex2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αξίζει γιατί είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά από πολλά consumer laptop ακόμα και πιο βαρυών ονομάτων του χώρου, ενώ είναι ταχύτητο και ήσυχο. Καταφέρανε να τα κάνουνε επιτέλους αθόρυβα? Εγώ το FS που έχω (παλιό μοντέλο βέβαια) κάνει σαν αεροπλάνο πάντως , και έχω ακούσει και παιδιά με καινούρια FS να διαμαρτύρονται για υπερβολικό θόρυβο.
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τα 2428 ναι είναι ήσυχα. Το είχα ψάξει αρκετά το θέμα γιατί ενδιαφερόμουν και εγώ πριν από 6-8 μήνες σαν δεύτερο σύστημα για την κοπέλα μου (λόγο εργασίας χρειάζεται κάτι σχετικά ισχυρό) ώστε να παίζω και εγώ κανένα παιγνίδι, ο ξεφτίλας, αλλά δεν μου έκατσε μια καλή προσφορά που είδα βρει και το άφησα. Τα εμπορικά FS γενικά είναι φτηνοκατασκευές, ένα κλικ καλύτερα από τα Acer, αλλά η συγκεκριμένη σειρά απέχει πραγματικά πολύ από αυτό. Σε ποιότητα σαν αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν πολύ καλύτερο πχ από τη σειρά Α200 της Toshiba που πίεζες τα πλήκτρα I, K, O στο πληκτρολόγιο και το δάκτυλό σου έφτανε στο γραφείο. ΥΓ: 1000ο post. Πως περνάει το καιρός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.