Tzimmys Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ είναι το νήμα που είχα ανοίξει τότε. Στον τίτλο λέει 2,5 μήνες υπομονή, αλλά τελικά μέχρι να το πάρω απόφαση να τους πω "γεια σας", πέρασα τους 3,5.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 bad luck
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ούτε λόγος...αλλα δεν γίνεται σε όλους αυτό... έχω διαβάσει άπειρες περιπτώσεις που ενεργοποιούνται κανονικά στον 1 μήνα...
lambros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον κανετε αιτισι στον οτε και ταυτοχρονος και αιτηση αδσλ.εδω στα χανια 3-4 μερες
geokini Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για να μην ανοιγω νεο θρεντ, μηπως γνωριζετε πως εχουν τα πραγματα αυτη τη περιοδο? Τι συμφερει, τι ειναι πιο αξιοπιστο, και τι θα ερθει τελικα πιο γρηγορα... και χωρις κερατιατικο παγιο αν γινετε... Ευχαριστω!
Street-Fighter Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Για να μην ανοιγω νεο θρεντ, μηπως γνωριζετε πως εχουν τα πραγματα αυτη τη περιοδο?Τι συμφερει, τι ειναι πιο αξιοπιστο, και τι θα ερθει τελικα πιο γρηγορα... και χωρις κερατιατικο παγιο αν γινετε... Ευχαριστω! on telecoms βάλε φίλε μου. σε 2 χρόνια θα μπει και θα είσαι ένας καραφλός ευτυχισμένος πελάτης τους. Περα απο την πλακα καμιά εταιρία δεν μπορεί να σας βαλει τηλ τοσο γρήγορα οσο ο οτε γιατι? Γιατι πρέπει να καταθέσουν αίτηση για νεα γραμμή στον οτε και μετά να την γυρίσουν δηλαδή παραπάνω διαδικασία απο τον οτε σε κάθε εταιρία.
SpyrosR Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Πάντως σε Forthnet που είχα κάνει αίτηση για double-play μέσω του ιδιόκτητου δικτύου τους πριν 2 χρόνια περίπου, ακόμα περιμένω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 καλά δεν "περιμένεις" ακόμα, έχεις βάλει άλλο ISP απλά δεν ακύρωσες την αίτηση
SpyrosR Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Επί της ουσίας σε Forthnet είμαι, απλά όχι στο ιδιόκτητο (που δεν έχουν φτιάξει ακόμα). Είχα κάνει την αίτηση ενώ μου 'χαν πει πως η περιοχή μου θα είναι εντός ιδιόκτητου δικτύου μέσα σ' ένα τρίμηνο... και από τότε πάμε από τρίμηνο σε τρίμηνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 είσαι στο location που γράφει στο Profile και δεν έχει ιδιόκτητο η Forthnet? wtf?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.