Προς το περιεχόμενο

Nova sports online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,απο μια ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι ειναι εφικτο να βλεπω live αγωνες απο nova sports,το θεμα ειναι δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,κατεβασα δεκαδες προγγραματα αλλα δεν μπορεσα να κανω την δουλεια μου,η ερωτηση μου ειναι απλη,ξερει καποιος να μου εξηγησει τι να κανω για να δω και γω nova οnline?Ευχαριστω...

• Like 1
Δημοσ.

Για το CL υπαρχουν παντως και καμποσα FREE online sreamings ξενων καναλιων.. :-)

(με μετρια-κακη ποιοτητα ομως)

Δημοσ.

To streaming του nova δε δεχεται visa electron και φυσικα δεν ειμαι τοσο τρελος ωστε να δωσω κανονικη πιστωτικη καρτα.

Μα ποσο *αλακες μπορει να ειναι?

Υπαρχει καποιο εναλλακτικο streaming να αγορασω?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Καλησπερα,απο μια ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι ειναι εφικτο να βλεπω live αγωνες απο nova sports,το θεμα ειναι δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,κατεβασα δεκαδες προγγραματα αλλα δεν μπορεσα να κανω την δουλεια μου,η ερωτηση μου ειναι απλη,ξερει καποιος να μου εξηγησει τι να κανω για να δω και γω nova οnline?Ευχαριστω...

Δοκίμασε το myp2p.eu που βγάζει λίνκ για τα match από διάφορα κανάλια λίγο πρίν τους αγώνες. Έχει και nova. ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
παιδες ειναι απλη ερωτηση..Ξερει κανεις site που μπορω να δω nova sports live χωρις πιστωτικες κ.λπ. δηλαδη free???

Η προ 2ετίας απάντηση του burned4 ισχύει ακόμα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...