Sadamiraq Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα,απο μια ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι ειναι εφικτο να βλεπω live αγωνες απο nova sports,το θεμα ειναι δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,κατεβασα δεκαδες προγγραματα αλλα δεν μπορεσα να κανω την δουλεια μου,η ερωτηση μου ειναι απλη,ξερει καποιος να μου εξηγησει τι να κανω για να δω και γω nova οnline?Ευχαριστω... 1
vassar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
Mr V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος ειναι για εκτος ελλαδας αν δεν ξερετε μην γραφετε απλα,...
Erwdios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποιοι αγώνες είναι διαθέσιμοι και για τους εντός Ελλάδας κατοίκους, όπως το Τσου Λου.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για το CL υπαρχουν παντως και καμποσα FREE online sreamings ξενων καναλιων.. (με μετρια-κακη ποιοτητα ομως)
Sadamiraq Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ok για το τσου λου αλλα εγω θελω να δω superleaage,παιζει τπτ τετοιο? Ή παμε σε proxie?
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, χλωμό... Αν βρεις κάτι πάντως ενημέρωσε...
StaPas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Υπαρχει ρε παιδια ενα που εχει μεσα την λεξη soccer κατι... Το ειχα στα bookmarks μου και το εσβησα καταλαθος. Αν το ξερει καποιος ας ποσταρει εχει παρα πολλα αθλητικα!!! Τελικα το βρηκα... http://www.livesoccertv.com/competitions/greece-super-league/
ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος ειναι για εκτος ελλαδας αν δεν ξερετε μην γραφετε απλα,... με proxy δε παιζει ?
skiabox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 To streaming του nova δε δεχεται visa electron και φυσικα δεν ειμαι τοσο τρελος ωστε να δωσω κανονικη πιστωτικη καρτα. Μα ποσο *αλακες μπορει να ειναι? Υπαρχει καποιο εναλλακτικο streaming να αγορασω? Ευχαριστω!
burned4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα,απο μια ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι ειναι εφικτο να βλεπω live αγωνες απο nova sports,το θεμα ειναι δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,κατεβασα δεκαδες προγγραματα αλλα δεν μπορεσα να κανω την δουλεια μου,η ερωτηση μου ειναι απλη,ξερει καποιος να μου εξηγησει τι να κανω για να δω και γω nova οnline?Ευχαριστω... Δοκίμασε το myp2p.eu που βγάζει λίνκ για τα match από διάφορα κανάλια λίγο πρίν τους αγώνες. Έχει και nova.
XxSaMaRaSxX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παιδες ειναι απλη ερωτηση..Ξερει κανεις site που μπορω να δω nova sports live χωρις πιστωτικες κ.λπ. δηλαδη free???
vasilisga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 θεωρητικα και με τον νομο οχι υπαρχει ενα site justin κτλ αλλα δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει
Nauseas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 παιδες ειναι απλη ερωτηση..Ξερει κανεις site που μπορω να δω nova sports live χωρις πιστωτικες κ.λπ. δηλαδη free??? Η προ 2ετίας απάντηση του burned4 ισχύει ακόμα
panathas1908 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Η προ 2ετίας απάντηση του burned4 ισχύει ακόμα ναι αλλα οχι για εκπομπες του νοβασπορτ μονο για ματς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα