poliv123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Για σας! Εχω αυτο το gamepad: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1022571&catalog=23&category=69978188 Πρωτη φορα αγοραζω gamepad.Ειναι συνβατο με τα games?Einai καλο γενικως? Εβαλα το Grid και δεν μου το αναγνωριζε ή δεν κατι δεν εκανα καλα εγω? Ευχαριστω!!
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το cd με τους drivers το πέρασες? Γιατί είναι περίεργο να μην το βλέπει το παιχνίδι.
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά καλό είναι να μην προτιμά κάποιος απομιμήσεις PS/XBOX gamepad. Καλύτερη λύση imho είναι γνήσιο PS2 gamepad με usb adaptor. Από εκεί και περα το πόσο καλό είναι θα το δεις στην πράξη. Το GRID (αν θυμάμαι καλά) έχει ψιλοηλίθιο τρόπο να ρυθμίσεις τα buttons, και στα menu παίζει μόνο με keyboard.
poliv123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω περασει κανονικα τους drivers.Με το grid ομως δυσκολευομαι!
tonypapadovic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ με το συγκεκριμένο gamepad δεν κατάφερα να παίξω στο Grid. Γενικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος, αν και στην αρχή είχα ξενερώσει γτ δεν μου φαινόταν ιδιαίτερα ανατομικό (πολύ σημαντικό προφανώς σε ένα gamepad). Μετά έκοψα ένα δάκτυλο που ενοχλούσε και με βόλεψε Αστειεύομαι, στην πορεία το συνήθισα και έχω παίξει κάμποσα παιχνίδια με αυτό, όπως Flatout, Pro 06/2008, Devil May Cry (άψογο εκεί) κ.ά. liopyr όταν λες απομιμήσεις τι εννοείς; Είτε Thrustmaster είναι είτε Logitech, (ειδικά της Logitech τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα) το ότι έχουν το shape του PS, δεν έχει να κάνει, αντιθέτως σου δίνουν έτοιμο ένα τόσο βολικό gamepad.
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ όσα gamepad και να δοκίμασα, δεν με βόλεψαν ποτέ όσο το original του PS. Λέω πως είναι καλό να τα αποφεύγει κανείς, γιατί μοιραία έρχεται η σύγκριση και απογοητεύεσαι τελείως... Είναι και θέμα συνήθειας ίσως, ειδικά ο "σταυρός" στα περισσότερα μου φάνηκε απάλευτος...
tonypapadovic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ όσα gamepad και να δοκίμασα, δεν με βόλεψαν ποτέ όσο το original του PS.Λέω πως είναι καλό να τα αποφεύγει κανείς, γιατί μοιραία έρχεται η σύγκριση και απογοητεύεσαι τελείως... Είναι και θέμα συνήθειας ίσως, ειδικά ο "σταυρός" στα περισσότερα μου φάνηκε απάλευτος... Ok, ok, απλά μου κάθισε άσχημα το απομιμήσεις (θα μου πεις "Γιατί, τα παίρνεις από την Logitech" λολ) Πάντως συγκριτικά των Logitech και Thrustmaster ο σταυρός των πρώτων είναι καλύτερος. σόρρυ για το λίγο οφφ τοπικ
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Nταξ, την Logitech δεν την λες ακριβώς απομίμηση, γιατί υπάρχει σαν εταιρία και είναι respect. Tώρα η thrustmaster... εχμμ..
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως εγώ που έχω ασύρματο Logitech, με δυσκόλεψε στην αρχή ο σταυρός γιατί είναι πολύ μαλακός σε σχέση με το original της Sony. Αλλά σαν ποιότητα είναι super.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.