Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το ανοιγμα pc

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ 1000αρεσ μνημες....να σου πω....ασε την μια επανω στο τελευτεο σλοτ και αναπσε το....

επισεις για πες μου δεν κανει καπια μπιπ αμα το ανοιξεις χορισ μνημες?

ελπιζς να τα εχισ σινδεσει σωστα τα λεδ και ολο το φροντ πανελ γενικοτερα...αλλιος δεν σε βοηθαει και πολυ...

Δημοσ.

λογικα οι μνημες δεν πρεπει να πεσουν απο μονες τους στα 800 και μετα να της κανω ο/c; (επειδη η μητρικη δεν υποστηριζει 1000mhz αλλα 1066mhz) οσο για τα leds στο front panel τα συνεδεσα συμφωνα με το manual της μητρικης (ειναι το μοναδικο κομματι που δεν γνωριζω και πολυ καλα)

Δημοσ.

πρεπει να τα ωγαλει ολα φαν κτλ εκτοσ απο το power switch k to speaker...αν εχει επισης καπια αλλη παλια vga ραμ θα βοηθουσε να ανακαλιπσει τι φταιει...

επισης πολυ συμαντικο ειναι το πςσ εβαλε τον επεξεργαστη....θεορουμε πως δεν τον ακουμπισε βιαια πανς στο tray...εκει που ειναι οι επαφες τησ μητρικης....αν στραβςσαν τιποτα πινακια ειναι αχριστη η μιτρικη...και εκτος εγγυησης δυστιχος....

κατι αλλο που μου εχει τυχει ειναι να μην "εκατσε" καλα στο σοκετ ο επεξεργαστης....αν το βγαλει και τον βαλει ξανα ισως εχει αποτελεσμα....

Δημοσ.

"λογικα οι μνημες δεν πρεπει να πεσουν απο μονες τους στα 800 και μετα να της κανω ο/c; (επειδη η μητρικη δεν υποστηριζει 1000mhz αλλα 1066mhz"

εχεις απολυτο δικαιο...απλα καμια φορα πρεπει να μποοταρεις με μια μνυμη να σεταρις voltage k syxnitites και μετα να το ανοιξεις με τις 2

Δημοσ.

παιδια thanks πολυ για την βοηθεια αλλα αυριο θα τα δοκιμασω ολα αυτα που ειπατε (διοτι τωρα ειμαι πτωμα) και θα σας πω αποτελεσματα, και παλι thanks :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι επεσα σε ελλατωματικη μητρικη, την αλλαξα και ολα οκ, τωρα περιμενω να μου τον επιστρεψουν, thanks ολα τα παιδια που βοηθησαν :-D

Υ/Γ: θα του βαλω vista 64bit, ελπιζω να αξιζουν (εχω 4gb μνημης)

Παιδια να ρωτησω και κατι τελευταιο, εχει μεγαλες διαφορες η P5Q-E με την απλη P5Q;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...