skylos56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Έκανα extract κάτι αρχεία .rar "κομμένα" όμως δηλαδή για να τα κάνεις extract πρέπει να χεις 13 κομμάτια. Μόλις κόντευα να τελειώσω το extract στο 10 κομμάτι μου βγάλε ότι ο Δίσκος C όπου είναι τα Windows δεν έχει άλλο χώρο. Κι έτσι ακυρώθηκε το extract. Όμως τα αρχεία τα είχα κάνει extract σε άλλον δίσκο τον F, αλλά πρώτα διαβάζονται από τον C; Πάντος εφ΄όσον ακυρώθηκε το extract δεν έχω καθόλου χώρο στον C. Που πήγαν αυτά που αποθηκεύτηκαν είδη; Τώρα ο C μου γράφει ότι έχω μόνο 418 kb χώρο.
skylos56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν πήγα να το ξανακάνω έσβησα κάτι άλλα από τον C μήπως φτάσει ο χώρος, εντωμεταξύ το κάνω extract στον F και το ακύρωσα εγώ αυτή τη φορά ενώ πριν ακυρώθηκε μόνο του λόγο έλειψης χώρου στον C. Τώρα δεν μετράει που το ακύρωσα, ότι είχε γραφτεί είχε γραφτεί ενώ δε μου δείχνει τίποτα στον C ούτε στον F. Οπότε έχω σπαταλήσει χώρο τζάμπα. Που είναι αυτά που έχουν ήδη αποθηκευτεί;
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καθάρισε χώρο με το δωρεάν εργαλείο ανασυκγρότησης Auslogicks και κοίτα εδώ ένα άρθρο http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=274 για να βελτιωσεις τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.