Ippotas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω προβλημα με το PC σε OS win XP, πεταει μπλε οθονη μετα απο ουτε 1 λεπτο αφου μπω στα windows. Εχω αλλαξει μνημες, καρτα γραφικων παλι το ιδιο προβλημα.Αυτο που προσεξα ειναι οτι μολις εβαζα καλωδιο δικτυου εβγαζε την μπλε οθονη. Η μητρικη ειναι η Albatron KX18D Pro II. Αν απενεργοποιησω την καρτα δικτυου που εχει "on board" δεν εχει προβλημα. Μολις εβαλα μια αλλη καρτα Δικτυου εμφανιστηκε παλι προβλημα. Το μνμ του error ειναι: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ***stop: 0x000000D1 (0x0000002A, 0x00000006, 0x00000000, 0xf7762AFB) *** si3112r.sys - addres F7762AFB Base at F775B000, DateStamp 3ed7e3b9
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers για τη μητρική σου. Το αρχείο si3112r.sys είναι οι RAID drivers.
Ippotas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το δοκίμασα αλλα δεν ειχε αλλάξει τίποτα. Τωρα σκεφτομαι μηπως κανω Disable την "on board" και παλι format.σε περιπτωση που περναει τους drivers της στην νεα καρτα δικτυου αυτοματα. Μια μαντεψια κανω. Θα δουμε σ'ευχαριστω παντως.
mitsosk2000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα και εχω ξενερωσει απιστευτα. Βεβαια δεν μου το κανει τοσο συχνα. Μου το κανει οταν του τη βαρεσει. Το θεμα ειναι πως το PC ειναι ολοκαινουριο και γιαυτο τσαντιζομαι. Ελπιζω να βρεθει καποιος να εχει την λυση ...
Ippotas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ακομα τιποτα.Το μονο νοημα που εχω βγαλει ειναι οτι στην δικια μου περιπτωση η "on board" καρτα ηχου βρισκεται στο ιδιο IRQ με την "on board" .. Αν προλαβω και απενεργοποιησω την καρτα δικτυου απο την διαχειριση συσκευων και μετα την ξαναενεργοποιησω, δεν εμφανιζει προβλημα. Φιλε σου συνιστω να κοιταξεις τα ΙRQ μηπως και βρισκονται καρτες στο ιδιο και αυτο κανει το conflict (μπλε οθονη). Εγω απ'οτι φαινεται ειμαι χαμενος μια και ακομα αν τις αλλαξω παλι τα ιδια μου κανει.
newtech Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ακομα τιποτα.Το μονο νοημα που εχω βγαλει ειναι οτι στην δικια μου περιπτωση η "on board" καρτα ηχου βρισκεται στο ιδιο IRQ με την "on board" .. Αν προλαβω και απενεργοποιησω την καρτα δικτυου απο την διαχειριση συσκευων και μετα την ξαναενεργοποιησω, δεν εμφανιζει προβλημα. Φιλε σου συνιστω να κοιταξεις τα ΙRQ μηπως και βρισκονται καρτες στο ιδιο και αυτο κανει το conflict (μπλε οθονη). Εγω απ'οτι φαινεται ειμαι χαμενος μια και ακομα αν τις αλλαξω παλι τα ιδια μου κανει. Εμενα το εκανε λογο του Wireless Adapter που εχο για internet. Το αλλαξα κ δεν εχω προβλημα
Ippotas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχω wireless adapter,με lan το εβγαζε το προβλημα.
karab_b Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου εδώ και καιρό αντιμετώπιζα το ιδιο πρόβλημα με μπλέ οθόνη και το ιδιο μήνυμα που λες και εσύ, αφού άλλαξα μητρική και δεν εγινε τίποτα,εξακολούθησε να κάνει τα ίδια, τελικά άλλαξα τροφοδοτικό και γειώσεις με αποτέλεσμα τώρα να μην αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.