Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό??

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε όλους .θελω να αλλαξω γιατι μου κανει κολπα το παλιο τροφοδοτικο μου .το συστημα μου ειναι: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)

ΜΑΙΝ : Gigabyte GA-965P-DS4

Μνημες: 2x (KINGSTON KHX6400D2LLK2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC6400 800MHZ )

VGA: GF 7600 GT NVIDIA

δυο σκληροι Seagate 500GB HDD (32MB Buffer,7200 rpm, Sata, ST3500320AS)

καρτα ηχου: creative x-fi platinum

Δυο αντιγραφικα LG DVD

Τι μπορω να πάρω γι αυτο το συστημα τι προτεινετε? θελω να αλλαξω και την καρτα γραφικων με μια 9800 αργοτερα όμως . ευχαριστώ .

• Moderators
Δημοσ.

Ενα απλο 400-450ρι για τωρα ειναι υπεραρκετο.

Ενα 500ρι καλουτσικο αμα θες και 9800.

Ενα 600ρι καλο ή ακομα και 700ρι αν θες να το χεις για πολυυυυ καιρο ακομα.

Αλλα τι ακριβως σου κανει?

Τι τροφοδοτικο εχεις τωρα?

Δημοσ.

ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας δεν απαντησα αμεσως γιατι το τροφοδοτικο πεθανε !!! κλαματα κηδειες κλπ τα συληπητηρια αφηστετα για αλλη ώρα!:)

εκανε απο μερες τώρα καποιο θορυβο και χθες αναβοσβηνε ολο το μηχανημα μεχρι που δουλεψε καποια στιγμη σημερα το μεσημερι τελος!!στην ερωτηση ποσα διαθετω μεχρι 100 Ε και πολλα ειναι.και αυτο με την ελπιδα να αλλαξω καρτα καποτε.ευχαριστώ και παλι για τις απαντησεις!!τώρα γραφω απο τον φορητο.

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω αλλο θεμα, μιας και εχω κι εγω ιδια ερωτηση περι watt τροφοδοτικου που απαιτουνται.

Για :Quad9550 , Asus P5Q, 4gb ddr2/1066 , 9800gtx

Aρκει το tagan 480W που εχω; Ειναι βεβαια 3-4 ετων.

Δημοσ.
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα, μιας και εχω κι εγω ιδια ερωτηση περι watt τροφοδοτικου που απαιτουνται.

Βάση δυνατοτήτων φτάνει.

Τώρα βέβαια, τα 480 της tagan έχουν και μία προιστορία να σκάνε σαν στρακαστρούκες, αλλά αφού σε έβγαλε 3-4 χρόνια, μάλλον έπεσες σε καλο κομμάτι. :-)

Δημοσ.

Δυστυχώς οι καινούριες κάρτες γραφικών απαιτούν ποοολύύύ ρεύμα οπότε κοίτα για κάτι γύρω στα 700 Watt για να είσαι καλυμένος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δυστυχώς οι καινούριες κάρτες γραφικών απαιτούν ποοολύύύ ρεύμα οπότε κοίτα για κάτι γύρω στα 700 Watt για να είσαι καλυμένος.

rofl, με ένα Corsair 450w είναι καλυμμένος...βάζω και το χέρι μου στην φωτιά για αυτό...

Δημοσ.
rofl, με ένα Corsair 450w είναι καλυμμένος...βάζω και το χέρι μου στην φωτιά για αυτό...

Μπορεί αλλά οριακά.

Κι αν αρχίσει τα overclocking ξέχασέ το.

Γι αυτό καλύτερα μη βάλεις το χέρι σου στη φωτιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...