Loser Geek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Απο οτι εχω δει, σε αντιθεση με αλλα φορουμς, μολις μπαινω στο ινσομνια, δεν υπαρχει καποιο λινκ το οποιο να με στειλει κατευθειαν στο προφιλ μου. Αντιθετα ολα τα λινκς με στελνουν στον πινακα ελεγχου Το προφιλ μου το χρειαζομαι, εφοσον απο εκει μπορω ευκολα να βρω τα μηνυματα που εχω γραψει - για να δω αν εχω καποια απαντηση σε αυτα Φυσικα και υπαρχουν επιλογες για να δω threads που εχω θεσει για 'παρακολουθηση' αλλα δεν το βρισκω πρακτικο να ταγκαρω ολα τα threads στα οποια εχω γραψει Οποτε αν υπαρχει λινκ για το προφιλ μου (και οποιουδηποτε συνδεεται και θελει να δει το προφιλ του) και δεν το εχω δει, πειτε μου που να ψαξω... αν δεν υπαρχει, ισως θα ηταν πρακτικο να προστεθει καπου
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτά, με αριστερό κλικ στο username σου και ένα ακόμα εκεί που θέλεις --> 2 κινήσεις. Με middle click --> 1 κίνηση, θα ανοίξει νέο tab κατευθείαν στο δημόσιο προφίλ σου. Από εκεί, μπορείς επίσης να έχεις λίστα με τα μηνύματά σου, όπως και με τα threads που έχεις ξεκινήσει...
Loser Geek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αυτο λεω φιλε... οτι για να βρω το ονομα μου καπου (και κατα συνεπεια το προφιλ μου), πρεπει πρωτα να βρω μηνυμα μου!!! Το θεμα ειναι να βρισκω τα μηνυματα μου χωρις να χρειαστει να ψαχνω! Οταν βρισκομαι πχ στο http://www.insomnia.gr/forum η ακομα και στο http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=getnew δεν υπαρχει κανενας ευκολος τροπος να βρω λινκ για μηνυμα-ονομα-προφιλ μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 μπορείς να κοιτάς στην λίστα των online χρηστών για το nick σου (πρώτο πρώτο) που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του forum και να πηγαίνεις από εκεί κατευθείαν στο προφίλ σου...
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ, άλλες εναλλακτικές: 1. Βάζεις το link σε ένα bookmark του browser 2. Ακόμη καλύτερο: ...το οποίο μάλλον έπρεπε να είχα αναφέρει ως πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.