Προς το περιεχόμενο

Asus EeePC 1000H (W033X) review

kotetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το E-Shop έχει μια καλή προσφορά για εξωτερική μπαταρία εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802149

Τι γνώμη έχετε; Αξίζουν 90ε για άλλες 5-6 ώρες αυτονομίας;

Και σκέφτομαι να κάνω το 1000H και GPS με αυτό (32e μαζί με μεταφορικά):

http://tinyurl.com/46gn7h

Έχετε κάτι καλύτερο υπόψιν;

Δημοσ.

@mouridis: Πρώτα απ' όλα η μπαταρία κοστίζει 130 ευρώ. Ήταν σε προσφορά μήπως; Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει διότι πρέπει να την μεταφέρεις μαζί, πράγμα που σημαίνει 600γρ. επιπλέον, άλλο ένα καλώδιο στην τσάντα που θα μπλέκεται κλπ. Έπειτα, μήπως η μεγαλύτερη αυτονομία είναι πλεονασμός; Το 1000Η έχει ήδη 6 ώρες αυτονομίας! Βέβαια, αν πραγματικά χρειάζεσαι μεγαλύτερη αυτονομία η καλύτερη λύση είναι να περιμένεις την 11200mAh από Mugen, ήδη δέχεται προπαραγγελίες.

@clevercitizen: Θέλεις να τον αγοράσεις ως κύριο φορητό; Δε νομίζω να σε καλύψει απόλυτα, θα έλεγα να στραφείς σε κάτι μεγαλύτερο.

Δημοσ.
Έχει έρθει στην Ελλάδα???

εαν λες για καποιο καταστημα,οχι,ολα ειναι με προπαραγγελια με αγνωστο χρονο παραλαβης.

Δημοσ.

@clevercitizen: Θέλεις να τον αγοράσεις ως κύριο φορητό; Δε νομίζω να σε καλύψει απόλυτα, θα έλεγα να στραφείς σε κάτι μεγαλύτερο.

Έχω ήδη το amilo xi 2428 fs +desktop(τριετίας αλλά αντέχει ακόμα). Αυτό που θέλω είναι η ευκολία μεταφοράς και η πραγματική αυτονομία...

εαν λες για καποιο καταστημα,οχι,ολα ειναι με προπαραγγελια με αγνωστο χρονο παραλαβης.

Άρα ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα...

Δημοσ.
Έχω ήδη το amilo xi 2428 fs +desktop(τριετίας αλλά αντέχει ακόμα). Αυτό που θέλω είναι η ευκολία μεταφοράς και η πραγματική αυτονομία...

Το προτείνω ανεπιφύλακτα τότε.

Χθες βρέθηκα με ένα φίλο στο Μιλάνο, ο οποίος λίγο καιρό πριν αγόρασε το Wind και είπα να του πάω το 1000Η να δει πώς του φαίνεται. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το 1000Η αποδείχθηκε καλύτερο λόγω της σχεδόν τριπλάσιας αυτονομίας του σε σχέση με το Wind, της εξαιρετικής φωτεινότητας της οθόνης και της ευκολίας που προσφέρει το touchpad με τα gestures αλά Apple.

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών τι παιχνίδια μπορεί να σηκώσει? πχ, tomb raider legend ή έστω AoD επιπέδου τα παίζει ή να το ξεχάσω?

Για Ελλάδα μεριά πότε έρχεται? Λογικά μέσα στον οκτώβρη ε?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε διαφωτίσω σχετικά με παιχνίδια μιας και δεν παίζω γενικά. Αν κάνεις μία βόλτα σε fora για τα EeePC θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια, λίγο πριν είπες ότι χρειάζεσαι ένα netbook για ευκολία μεταφοράς και για μεγάλη αυτονομία. Σου χρειάζεται και για παιχνίδια, με δεδομένο ότι έχεις το Fujitsu; Στο κάτω-κάτω, τι παιχνίδια πιστεύεις ότι μπορεί να σηκώσει το ξεπερασμένο chip της Intel με min 8MB και max 128MB;

Δημοσ.

Καλησπέρα, το σάββατο που μας πέρασε αποφάσισα να παραγγειλω και εγώ το asus καθως το θεωρω πιο ολοκληρωμενο απο τους ανταγωνιστες του. Σημερα εκει που χαζεβα στο skroutz επεσα πανω σε αυτο http://www.shls.gr/product.asp?catid=1889 και μπορω να πω εφαγα τρελλη ξενερα σχετικα με το hdd 160gb @4200rpm. Μιας και οσο εχω ψαξει στο official site δεν εχω βρει λεπτομεριες για τον σκληρο, μπορει καποιος που το εχει να μου πει υπεύθυνα στις ποσες rpm ειναι ο σκληρος γιατι κριμα ειναι να ακυρωσω την παραγγελια αν αυτο το site λεει p@p@ries, thanx.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει αρκετά topics σχετικά με τα "μοδάτα" netbooks έχω καταλήξει πλέον στο Asus EeePC 1000H. Θα ήθελα όμως αν ξέρετε να μου πείτε πόσο καιρό κάνουν τα διάφορα e-shops μέχρι να στο παραδώσουν. Ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Χθες ρώτησα στο Πλαίσιο (στο mall...) αν θα το φέρουν και ο υπάλληλος μου είπε ότι θα το είχαν ήδη, αλλά λόγω απεργίας των τελωνειακών καθυστέρησε και θα το έχουν από 14 του Οκτώβρη. Από τιμή δεν ήξερε κάτι.

Για να δούμε...

Δημοσ.

Εγώ στο Μιλάνο πήρα σβάρνα κατ' ιδίαν αλλά και μέσω email τα καταστήματα και τελικά το βρήκα ετοιμοπαράδοτο και σε τιμή στο μέσο όρο της αγοράς. Αν βιάζεσαι να το αποκτήσεις κάνε το ίδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...