pigos23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια οσων ασχολουνται με μουσικη Σε λιγο καιρο θελω να παρω ενα low cost SYNTHESIZER σαν αναβαθμιση σε ενα παλιο αρμονιο που εχω τωρα. Απο πολους εχω ακουσει καλα λογια για το yamaha mm6. http://www.youtube.com/watch?v=XvhwUNhUt00&feature=related Γενικα περιμενω προτασεις μεχρι τα 500euro Οσο αναφορα την τεχνικη κ την ικανοτητα πιστευω ειμαι σε πολυ καλο επιπεδο Το θεμα ειναι μηπως ειναι πολυ πολυπλοκα workstations οπως το παραπανω ή να μην το φοβαμαι το πραγμα?? *Οσοι ξερετε πειτε μου αν υπαρχει καποιο ποιο εξειδικευμενο ελληνικο forum πανω σε ηχο κ μουσικα οργανα
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιαθα ηθελα την βοηθεια οσων ασχολουνται με μουσικη Σε λιγο καιρο θελω να παρω ενα low cost SYNTHESIZER σαν αναβαθμιση σε ενα παλιο αρμονιο που εχω τωρα. Απο πολους εχω ακουσει καλα λογια για το yamaha mm6. http://www.youtube.com/watch?v=XvhwUNhUt00&feature=related Γενικα περιμενω προτασεις μεχρι τα 500euro Οσο αναφορα την τεχνικη κ την ικανοτητα πιστευω ειμαι σε πολυ καλο επιπεδο Το θεμα ειναι μηπως ειναι πολυ πολυπλοκα workstations οπως το παραπανω ή να μην το φοβαμαι το πραγμα?? *Οσοι ξερετε πειτε μου αν υπαρχει καποιο ποιο εξειδικευμενο ελληνικο forum πανω σε ηχο κ μουσικα οργανα Γεια χαρα φιλε. Καλα κανεις και ρωτας κοσμο να σου προτινει κατι, ομως, κανεις δε μπορει να σου δωσει τη σιγουρια που θα σου δωσει το αυτι σου και τα δακτυλα σου οταν δοκιμαζεις ενα αρμονιο μπροστα σου. Ενα αντιστοιχο post εκανε και ο φιλος μας παραπανω για μια κιθαρα και φτασαμε 200+ Posts χεχε. Λοιπον, απο τη στιγμη που αναφερεις οτι εχεις καποιο επιπεδο, τολμω να φανταστω οτι εχεις καποιες απαιτησεις οι οποιες θα πρεπει να συμβαδισουν και με την τιμη που ανεφερες. Προσωπικη μου αποψη ειναι να πας στο Nakas Professional στην ιπποκρατους και να παιξεις με τα μοντελα που σε ενδιαφερουν η και να ανακαλυψεις νεα μοντελα που πιθανον δε γνωριζες. Ειχα παει προσφατα με εναν φιλο μου και δοκιμασαμε το yamaha motiff.. 2690 ευρω... πηγαμε 3 φορες σε 3 διαφορετικες μερες, απο 2 με 3 ωρες καθε φορα. Το λιωσαμε, φυσικα δε το εξαντλησαμε, εχει απειρες δυνατοτητες και ειναι κορυφαιο μηχανημα ομως εκει που θελω να καταληξω ειναι στο οτι πρεπει να ΠΑΣ και να ΑΚΟΥΣΕΙΣ, να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ, διοτι κ εγω σπιτι μου εχω ενα yamaha αρμονιο των 400 ευρω, καιειμαι ευχαριστημενος, ομως ουτε βαρυκεντρισμενα πληκτρα εχει, ουτε Pitch bend, ουτε πεταλια, ουτε πολλα samples σε ηχους κλπ κλπ... βλεπεις ομως που με αυτα τα 400 ευρωεγω ειμαι οκ, ενω εσυ δε θα ησουν. Συνεπως... κανε εναν κοπο και πηγαινε εκει που σου ειπα, καθως επισης και στο bon studio στα εξαρχεια, στη ζαιμη.. εχει korg εκει... ποτε δε ξερεις Καλη τυχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.