Προς το περιεχόμενο

Εισαι απογονος ποντιων- μικρασιατων? Διαβασε!

thanos-buzzzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινω κατευθειαν στο ψητο:

Καποιοι ποντιοι πριν τη γενοκτονια ειχαν καταφυγει σε μια ασφαλιστικη εταιρεια της νεας Υορκης που ειχε παραρτημα στην τουρκια...

τα γεγονοτα των πολεμων πηγαν αυτα τα αρχεια των ασφαλισμενων στο ντουλαπι...

και ομως ηρθε το πληρωμα του χρονου και η εταιρεια πλεον δινει τις αποζημιωσεις στους απογονους των προσφυγων οι οποιες ανερχονται συνολικα στα 10-12 εκατομ ευρω!

για πληροφοριες

http://www.greekinsuranceclaims.com/gr/board.php3

και η λιστα των προσφυγων:

http://www.greekinsuranceclaims.com/gr/list.pdf

δινονται μεχρι το φεβρουαριο του 2009

οποτε που ξερετε? μπορει να εχετε καποιον τετοιο προγονο...

Δημοσ.

ρωτησα την μανα μου αν θυμοταν το ονομα της προπρογιαγιας μου αλλα τζιφος. ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι στην λιστα

Δημοσ.

βρε παιδια σκεφτειτε λιγο καλυτερα...εδω στο ελλαντα εχουμε τον θεσμο της παραγραφης ενος χρεους...δηλαδη οι φιλοι μας απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου δεν θαχουν κατι παρομοιο,ειδικα μετα την παρελευση.....80 χρονων?

Δημοσ.

και πως το θυμηθηκαν τωρα;..και με τη κριση να τους εχει ολους να τρεχουν και να μη φτανουν..αυτοι θελουν να δωσουν λεφτα;..για να εχουν καθαρη τη συνειδηση τους;

και μεχρι το Φλεβαρη θα προλαβουν οι δικαιουχοι;..δε θα εχει και γραφειοκρατικα κωλυματα η υποθεση;

καλο παντως να ενημερωθουν οι ενδιαφερομενοι και να διαδοθει.....δε φτανει που ξεκληριστηκαν οι προγονοι μας(και ειχαν πληρωσει και για ασφαλιστρα...)...τουλαχιστον να αποζημιωθει και κανενας...

...αν ηταν για εβραιους θα ειχε γινει θεμα διεθνως....(θα ειχαν φροντισει να το κανουν αυτοι)

• Super Moderators
Δημοσ.
λολ!Εχεις μια εικόνα για τα πάντα πια? :lol:

αυτή την είχε postάρει κάποιος άλλος πρώτα εδώ στο forum, την θυμήθηκα και σκέφτηκα ότι ταίριαζε :P

Ενα απλό pdf είναι,με το adobe reader.

Ο browser σου δεν έχει το αντίστοιχο plugin?

Adobe Acrobat Reader για την ακρίβεια...

αν δεν τον έχεις installάρει δεν υπάρχει το plugin για τον browser νομίζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...