Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά χρημάτων απο winbank σε paypal...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μετέφερα 50 Ε από το λογαριαμό μου στο webuy (πρώτη φόρτιση) και αγόρασα ένα προιόν από το ebay που κόστιζε 19,51 E.

Παρόλα αυτά από τα 50 Ε, βλέπω τώρα ότι έχω 28,47 Ε στην κάρτα αντί για 30,49. Μάλιστα μου έγραψε ότι

"PayPal has just sent you €1.50 EUR with PayPal". Γιατί συνέβη αυτό;

Δημοσ.

...σχετικά με την δέσμευση του λογ/σμου όταν κάνετε αγορές, το ποσό θα χρεωθεί η θα πιστωθεί ανάλογα, όταν η συναλλαγή λογιστικοποιηθει, όταν δλδ ο έμπορος απαιτήσει τα χρήματα απο την τράπεζα μέσω pay pal, η σε περίπτωση πληρωμής σας, όταν φτάσουν τα χρήματα στο pay pal απο τον εκάστοτε πελάτη σας.

Η διάρκεια είναι σχετική με την μέρες που χρειάζεται να εκκαθαρίσει κάθε τράπεζα, της μέρες που χρειάζεται κάθε έμπορος να συγκεντρώσει τις απαιτήσεις κ τέλος τον φόρτο εργασίας (περιττό να αναφέρω ότι εντός ευρώπης κ στο πλαίσιο ενιαίων πληρωμών σε ευρώ -ΣΕΠΑ- μια απλή συναλλαγή απο ebay πχ περνάει από 4-5 τράπεζες τουλάχιστον!).

Προσωπικά, έπειτα από αγορά μου στο e-bay είχα δέσμευση του αντιτίμου στο τραπ. λογ/σμο μου για 10 σχεδόν μέρες μέχρι να έχω τελικά χρέωση, οπότε δεν μου κάνει κ πολύ εντύπωση..

Σχετικά με την αγορά σου gpan κάτι μου λέει ότι τα 19.51 ήταν χωρίς shipping cost, μήπως η διαφορά είναι shipping costs, taxes and fees απο τον πωλητή? ....ρίξε μια ματιά στο invoice που σου έστειλε με mail πρώτα κ μετά στην κίνηση λογ/μου (κινήσεις πιστ. καρτών αλλά και εγκρίσεις) για να δεις εάν έχει γίνει μια χρέωση η παραπάνω χρώσεις.

Όσον αφορά το 1.50eu, Συνήθως στο χρεώνει το pay pal ώστε να κάνεις confirm την κάρτα σου... αλλά στην περίπτωσή σου κατάλαβα ότι πρόκειται για πίστωση..οπότε στείλε τους mail για info

Δημοσ.

Μια ερώτηση και απο μένα. Έχω σύνδεσει με το paypal την Webuy της Πειραιώς. Έκανα την αγορά απο το Ebay και όλα καλά. Το προιόν όμως ήταν ελλατωματικό και το επέστρεψα μετά απο συννενόηση με τον πωλητή ο οποίος μου είπε οτι θα μου πιστώσει το ποσό στο Paypal. Γνωρίζει μήπως κανείς αν τα λεφτά μπορούν να μπούν απο το Paypal στην Webuy, καθώς δεν έχω συνδέσει κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, ή θα φανούν απλά στον λογαριασμό του Paypal και δεν θα μπούν στην webuy? Αν συμβεί το 2ο, γνωρίζετε αν σε κάποια επόμενη αγορά μπορεί να γίνει συνδυασμός, δηλαδή να μου αφαιρέσει το χ ποσό που θα έχει ο λογαριασμός + το χ ποσό να το πάρει απο την webuy? Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...