Daredevil 1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω το εν λόγω ποντίκι, και με τον καιρό αρχίζει και ξεφλουδίζει το κάλυμα που έχει πάνω στο μαύρο κομμάτι, αναγκάζοντάς με να "καθαρίσω" το σημείο.. Τι μπορώ να κάνω? Αν το βγάλω πιστεύω πως θα ιδρώνει πολύ το χέρι μου, και θα γίνεται χάλια..
johnykim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κ μενα αρχίζει να ξεφλουδίζει..Σιγα μωρε αστω,μη το βγάλεις θα γίνει χειρότερο.
christos_0b Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι τυχερος κατοχος μιας εκ των πρωτων εκδοσεων του συγκεκριμενου , κορυφαιου κατα την αποψη μου mouse και δεν εχω αυτο το προβλημα απλα γιατι υπαρχει αυτο το πλαστικο. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το βγαλεις.
Daredevil 1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Στα σημεία που έχει ξεφλουδίσει κάπως το έκοψα, για να μη με ενοχλεί στην ώρα της δράσης.. Δε θέλω όμως να το βγάλω όλο, φοβάμαι πως θα ιδρώνει η παλάμη μου και θα γίνει σκ@τ@ το ποντίκι, και θα είναι και άσχημη η αίσθηση.. Προς το παρόν είναι εντάξει, απλά φοβάμαι μη φύγει όλο σιγά σιγά.. Και ναι, κορυφαίο ποντίκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.