cac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα! εχω μεγάλο πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό μου. Εχω εναν My book wd premium 500gb. παιζοντας ο αδερφός μου (ασχετος) εκανε αναβάθμιση στο εξωτερικό drive Lacie και μαλλον έκανε και στον εξωτερικό σκληρό. Πλέον δεν ανοιγει, ουτε αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή. Σε ένα λαπτοπ (pc) φίλου τον εμφανιζει ως lacie (!!!!!) με μηδενικο περιεχόμενο που όμως είναι κολλημενος. Δηλαδή αναβει το μπλε φωτάκι αλλα ούτε γυριζει ουτε κάνει θόρυβο. Βοήθεια παρακαλώ γιατι έχω πολύ σημαντικά πράγματα μέσα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο σκληρός όσο τα δεδομένα. Πιστεύω ότι έχει κάνει αλλαγή firmware με το updatetool της lacie. Τι να κάνω; Ευχαριστώ!
Vatos_locos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 σαν συσκευή φαίνεται στο pc σου ? αν ναι δωκίμασε να βάλεις το δικό του firmware
coolman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Αν φτάσεις στις μεγάλες απελπισίες υποθέτω θα μπορούσες να το ξεκοιλιάσεις και να κοτσάρεις τον δίσκο απευθείας στο PC. Νομίζω είναι IDE. Δεν σου τα λέω με σιγουριά αυτά μιας και δεν έχω καν έναν τέτοιο δίσκο στην κατοχή μου αλλά φαντάζομαι θα πιάσει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ..ούτε γυριζει ουτε κάνει θόρυβο. Aυτό το κάνει και όταν τον συνδέεις στη motherboard κατευθείαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.