asteris777 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ηρθε ο καιρος να αλλαξω το 8χρονο ποντικι μου το microsoft intellimouse το οποιο εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω και ο μονος λογος που το αλλαζω ειναι οτι κιτρινισε και δεν κολλαει με το υπολοιπο σετ. Τωρα ειμαι αναμεσα σε logitech και σε microsoft. θα ηθελα να με βοηθησετε με την γνωμη σας!
gdp77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 logitech γιατί είναι απλά top στα ποντίκια... H Μ$ πουλάει ποντίκια για να εκμεταλλευτεί το όνομά της. Χρόνια χρησιμοποιώ τα top ποντίκια της logitech και πραγματικά δε συγκρίνονται με αυτά της M$ σε κάθε κατηγορία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 MX Revolution all the way... το έχω εδώ και καιρό και απλά δεν το αλλάζω (μέχρι να βγει νέο από logitech )
antuansupra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 +1 για revolution τα εχω δοκιμαση και τα δυο,το revolution στηριζε πολυ καλητερα τον αντιχειρα.(για μενα μετρησε πολυ αυτο)
koprodogis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 εχω το διδιμο αδερφακι του 7000, το 6000 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, οσο για τα ποντικια της ms θεωρω οτι εχει αρκετα καλα και αξιοπιστα και με ωραια εμφανιση - λειτουργικοτητα. Απλα θεωρω πολλα τα λεφτα για το 7000, παρε καλυτερα ενα Bulk 6000
asteris777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 αν και το ms μου αρεσει περισσοτερο σαν εμφανιση γιατι ειναι πολυ κομψο θα προτιμισω το logitech γιατι ξερω οτι εχει πολυ καλο service και τωρα ψηθηκα ακομα περισσοτερο που διαβασα τις απαντησεις σας. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις θα γραψω εντυπωσεις μολις το παρω
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω, το MS έχει μόνο δύο πλήκτρα ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να ανεχθώ ποντίκι με λιγότερα από 5 πλήκτρα πια. Το MX είναι πραγματικά απίστευτο ποντίκι. Αυτό το hyper scrolling στην αρχή μου φάνηκε περισσότερο διαφημιστικό τρικ, αλλά μου έλυσε τα χέρια. Μεγάλη η ιδέα της Logitech.
asteris777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω, το MS έχει μόνο δύο πλήκτρα ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να ανεχθώ ποντίκι με λιγότερα από 5 πλήκτρα πια. οχι εχει και στο πλαι αριστερα αλλα 2 ενωμενα για τον αντιχειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.