Προς το περιεχόμενο

Microsoft Wireless 7000 ή Logitech MX Revolution???

asteris777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω το 8χρονο ποντικι μου το microsoft intellimouse

το οποιο εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω

και ο μονος λογος που το αλλαζω ειναι οτι κιτρινισε και δεν κολλαει με το υπολοιπο σετ.

Τωρα ειμαι αναμεσα σε logitech και σε microsoft.

θα ηθελα να με βοηθησετε με την γνωμη σας! :rolleyes:

Δημοσ.

logitech γιατί είναι απλά top στα ποντίκια... H Μ$ πουλάει ποντίκια για να εκμεταλλευτεί το όνομά της. Χρόνια χρησιμοποιώ τα top ποντίκια της logitech και πραγματικά δε συγκρίνονται με αυτά της M$ σε κάθε κατηγορία

• Super Moderators
Δημοσ.

MX Revolution all the way...

το έχω εδώ και καιρό και απλά δεν το αλλάζω (μέχρι να βγει νέο από logitech :P )

Δημοσ.

εχω το διδιμο αδερφακι του 7000, το 6000 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, οσο για τα ποντικια της ms θεωρω οτι εχει αρκετα καλα και αξιοπιστα και με ωραια εμφανιση - λειτουργικοτητα.

Απλα θεωρω πολλα τα λεφτα για το 7000, παρε καλυτερα ενα Bulk 6000

Δημοσ.

αν και το ms μου αρεσει περισσοτερο σαν εμφανιση γιατι ειναι πολυ κομψο θα προτιμισω το logitech γιατι ξερω οτι εχει πολυ καλο service και τωρα ψηθηκα ακομα περισσοτερο που διαβασα τις απαντησεις σας. :-)

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις θα γραψω εντυπωσεις μολις το παρω ;)

Δημοσ.

Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω, το MS έχει μόνο δύο πλήκτρα ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να ανεχθώ ποντίκι με λιγότερα από 5 πλήκτρα πια.

Το MX είναι πραγματικά απίστευτο ποντίκι. Αυτό το hyper scrolling στην αρχή μου φάνηκε περισσότερο διαφημιστικό τρικ, αλλά μου έλυσε τα χέρια. Μεγάλη η ιδέα της Logitech.

Δημοσ.
Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω, το MS έχει μόνο δύο πλήκτρα ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να ανεχθώ ποντίκι με λιγότερα από 5 πλήκτρα πια.

οχι εχει και στο πλαι αριστερα αλλα 2 ενωμενα για τον αντιχειρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...