Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 και ελληνικά

pass1970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στον Firefox 3.0.1: Δεν γυρίζει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά με Shift και Alt.

Συγκεκριμένα, όταν ανοίγω τον υπολογιστή, όλα καλά με την αλλαγή πληκτρολογίου, σε όλα τα προγράμματα. Μόλις όμως ανοίξω τον Firefox, κλειδώνει στα Αγγλικά και δεν δουλεύει το Shift+Alt σε κανένα πρόγραμμα. Βρήκα την πατέντα να ανοίγω (restore στο desktop) τη Language bar και να δίνω restore defaults. Ετσι, δουλεύουν όλα κανονικά. Αν κλείσω όμως το Firefox και τον ξαναανοίξω, ξανακλειδώνει στα Αγγλικά.

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δημοσ.

Ισως πάλι, το πρόβλημα να δημιουργήθηκε αφού έκανα ένα καθάρισμα της registry με το ccleaner. Δυστηχώς όμως, αν και μέσω του ccleaner πήρα backup της registry, δεν μπορώ να την κάνω merge (μου βγάζει μήνυμα Error accessing the registry). Καμιά ιδέα?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά, το πρόβλημα διορθώθηκε. Εφταιγε ο Norton Internet Security 2007 που είχα εγκαταστημένο. Με την εγκατάσταση του NIS2009 (αφού προφανώς πρώτα απεγκαταστήθηκε η προηγούμενη έκδοση) όλα δουλεύουν μια χαρά.

Αυτό, μη τυχόν παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα και σε κάποιον άλλο φίλο.

Δημοσ.

Τελικά, το πρόβλημα διορθώθηκε. Εφταιγε ο Norton Internet Security 2007 που είχα εγκαταστημένο. Με την εγκατάσταση του NIS2009 (αφού προφανώς πρώτα απεγκαταστήθηκε η προηγούμενη έκδοση) όλα δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ.

Φιλος μου απο την σχολη(Τεχνικοι Δικτυων)εβλαε το Νorton Gaming Edition 2009 και το Pc του ανοιγε και μετα απο 5 λεπτα κολαγε ολο το συστημα....Μακρια απο Norton...;)Τωρα για το Internet Security δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν μπαινω στο πειρασμο να το δοκιμαω...

Δημοσ.

Φιλος μου απο την σχολη(Τεχνικοι Δικτυων)εβλαε το Νorton Gaming Edition 2009 και το Pc του ανοιγε και μετα απο 5 λεπτα κολαγε ολο το συστημα....Μακρια απο Norton...;)Τωρα για το Internet Security δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν μπαινω στο πειρασμο να το δοκιμαω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Norton Gaming Edition δεν το γνωρίζω. Ομως έβαλα το NIS 2009 και εδώ και περίπου ένα μήνα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Αυτόματες ενημερώσεις, αυτόματο σκανάρισμα όλου του δίσκου και δεν καταλαβαίνω καν ότι τρέχω antivirus. Προσωπικά, επιμένω στο Norton και ας μου έκανε αυτό που μου έκανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...