Προς το περιεχόμενο

Εξαφανιση ηχου απο kaρτα τηλεορασης leadtek winfast

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω μια καρτα τηλεορασης leadtek winfast και εντελως ξαφνικα δεν ακουγεται καθολου ηχος απο τα ακουστικα ενω στα ηχεια ισα που ακουγεται (στο τερμα).Οταν δε το βαζω στο matrix mode(logitech x 540 ) δεν ακουγεται καθολου.Εννοειται οτι πριν δε γινονταν αυτα.Τι φταει??????

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω μια καρτα τηλεορασης leadtek winfast και εντελως ξαφνικα δεν ακουγεται καθολου ηχος απο τα ακουστικα ενω στα ηχεια ισα που ακουγεται (στο τερμα).Οταν δε το βαζω στο matrix mode(logitech x 540 ) δεν ακουγεται καθολου.Εννοειται οτι πριν δε γινονταν αυτα.Τι φταει??????

φιλε μου δεν ξερω να σου απαντησω αλλα εχω και εγω μια τετοια καρτα, την πηρα αφου ειχα δει πως την ειχανε κι αλλοι και την....πατησα. το ραδιοφωνο δεν ακουγεται, κρασαρει συνεχως...δυστηχως δεν την χαρηκα καθολου...

Δημοσ.

@louben: Αν κοιτάξεις στο site της Leadtek θα δεις ότι έχει αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση της κάρτας. Εκεί επισημαίνει ότι κατά την τοποθέτηση θα πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο εξόδου ήχου της κάρτας στην είσοδο Aux-In ή Line-In του M/B σου (εσωτερική σύνδεση) ή στο Line-In της κάρτας ήχου σου (εξωτερική σύνδεση). Ανάλογα με την σύνδεση που έκανες ανοίγεις και τον αντίσοιχο ρεοστάτη ήχου στο Volume Control του λειτουργικού σου.

Τα ακουστικά σου που τα σύνδεσες? Ρίξε μια ματιά στα Advance settings του Volume Control.

Eπίσης τσέκαρε στα options του software της κάρτας ότι είναι επιλεγμένη η σωστή πηγή (Aux, Line κ.τ.λ.) για την ακρόαση και εγγραφή του ήχου...

@LIONOR: Το ραδιόφωνο δεν μου έχει κρασάρει ποτέ στην Leadtek Winfast Expert. Τι ακριβώς συμβαίνει? Τσέκαρες τα options του radio? Μήπως είναι defective η κάρτα?

Δημοσ.

Παιδια το εψαξα πολυ το ζητημα αλλα ακρη δε βρηκα.

ΚΑταρχας να τονισω οτι την καρτα δεν την εβαλα εγω(εβαλα και μου το στησανε ) οποτε δεν ξερω που καταληγει.

Οσο για το software της καρτας μου επελεξα ολες τις δυνατες επιλογες αλλα και παλι τιποτα.

Τι να πω εχω απελπιστει.

τουλαχιστον θα μπορουσε Καποιος με την ιδια καρτα(winfast tv 2000xp expert) να μου πει βημα-βημα καποια λυση?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

πως μπορω να το κανω αυτο(μεσω software εννοειται γιατι αν μου πειτε να ανοιξω το κουτι και να δω αδυνατω γιατι απλα δεν ξερω).

Δημοσ.

Και εγώ είμαι κάτοχος της DV2000 και δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα.

Δες στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου και του ήχου των windows. Πχ σε μένα έχω 2 κουμπιά κάτω δεξιά (1) ρυθμίσεις ήχου default από windows και ένα άλλο της κάρτας ήχου - Sound Effect (on board κάρτα έχω). Στο πρώτο θα ψάξεις να δεις μια από τις λίστες να λέει γραμμή εισόδου - Line In. Αυτό θα πρέπει να υπάρχει και να είναι με v κάτω το οποίο απεπιλέγεται αυτόματα όταν φορτώσεις το πρόγραμμα της leadtek. Αν μέχρι εδώ είναι εντάξει, θα πας στις ρυθμίσεις της κάρτας τι επιλογές έχεις.

Δημοσ.

Φιλε καταρχας σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Πως θα δω τις ρυθμισεις ηχου της καρτας ηχου μου και πως του ηχου των windows?(katv δεξια εχει ενα ηχειακι το οποιο μολις επιλεξω μου βγαζει ενα μενου με διαφορες επιλογες(1 εκ των οποιων ειναι η ενταση ηχου(κυματομορφη,aux αναπαραγωγη cd κτλ).

Εκει η εισοδος γραμμης εχει απεπιλεγει.

και εμενα on board ειναι η καρτα ηχου.

ισως αυτο βοηθησει

86547069sh5.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.

1) για των windows θαπας κάτω δεξιά και θα κάνεις 2πλο κλικ σε ένα κίτρινο ηχείο

2) στης ήχου το μενού, έχουμε ακριβώς το ίδιο, απλά εμένα σε μητρική της abit λέει realtek ενώ εσένα asus, θες να ρυθμίσεις το connector settings. Εκεί είναι που έχει γίνει το μπέρδεμα και όχι στην κάρτα tv.

- Θα πατήσεις το start και θα σου κάνει ανίχνευση τα κανάλια - πίσω βύσματα. Μετά από αυτό σου επιτρέπει να πας στο κάθε βύσμα που θες και να αλλάξεις τον τύπο του. Επίσης δοκίμασε το κάτω αριστερό πλήκτρο Option αριστερά του Start και να ενεργοποιήσεις αν θες το Auto Sense.

- Μετά, θα πρέπει να κάνεις συνδυασμό με το πάνω κουμπί Speaker Configuation και να δεις αν οι έξοδοι που πάνε στα ακουστικά-ηχεία λειτουργεί σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...