Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον αλλο forum διαβαζεις... Πληκτρολογώ http://www.insomnia.gr και με βγάζει σε αυτό το forum, λογικά δεν κάνω κάποιο λάθος... Η αίσθησή μου από το forum (όχι μόνο από αυτό) είναι ότι το μέσο PSU των ημερών μας πρέπει να είναι 700W, ενώ τα 500W είναι το μίνιμουμ. Συμφωνώ για το θέμα "ποιοτικό PSU", αλλά διαφωνώ με την άποψη "πάρε πολλά watt, για να το κρατήσεις πολλά χρόνια". Η έννοια "αντοχή στο χρόνο" δεν υπάρχει στα PCs. Γιατί να πάρω τώρα ένα 700άρι PSU, όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με ένα μικρότερο; Και ποιός μου λέει ότι σε 2 χρόνια από τώρα τα mainstream τροφοδοτικά δεν θα είναι fanless ή δεν θα έχουν κάποιες άλλες σούπερ τεχνολογίες που θα με "αναγκάσουν" να αγοράσω ένα καλύτερο; Αν κάποιος αγόρασε ένα 475 enermax πριν από 3 χρόνια με 130 ευρώ (τυχαία νούμερα) θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει αξιοπρεπέστατα και τώρα και στο μέλλον. Αλλά δεν θα νοιώθει άσχημα που έχει τους 2 80άρηδες ανεμιστήρες να του παίρνουν τα αυτιά και το efficiency του είναι χαμηλό;
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Πληκτρολογώ http://www.insomnia.gr και με βγάζει σε αυτό το forum, λογικά δεν κάνω κάποιο λάθος...Η αίσθησή μου από το forum (όχι μόνο από αυτό) είναι ότι το μέσο PSU των ημερών μας πρέπει να είναι 700W, ενώ τα 500W είναι το μίνιμουμ. Συμφωνώ για το θέμα "ποιοτικό PSU", αλλά διαφωνώ με την άποψη "πάρε πολλά watt, για να το κρατήσεις πολλά χρόνια". Η έννοια "αντοχή στο χρόνο" δεν υπάρχει στα PCs. Γιατί να πάρω τώρα ένα 700άρι PSU, όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με ένα μικρότερο; Και ποιός μου λέει ότι σε 2 χρόνια από τώρα τα mainstream τροφοδοτικά δεν θα είναι fanless ή δεν θα έχουν κάποιες άλλες σούπερ τεχνολογίες που θα με "αναγκάσουν" να αγοράσω ένα καλύτερο; Αν κάποιος αγόρασε ένα 475 enermax πριν από 3 χρόνια με 130 ευρώ (τυχαία νούμερα) θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει αξιοπρεπέστατα και τώρα και στο μέλλον. Αλλά δεν θα νοιώθει άσχημα που έχει τους 2 80άρηδες ανεμιστήρες να του παίρνουν τα αυτιά και το efficiency του είναι χαμηλό; Ναι δεν διαφωνώ με τα παραπάνω, αν είχες διαβάσει την παράγραφο σου που έκανα quote, θα είχες καταλάβει και γιατί σου το είπα. Τουλάχιστον στο παρών forum, δεν ισχύουν οι ακαταλόγιστες πρότασεις για τέρατα psu's...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.