Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πρίν καιρό το είχα λίγο ψάξει το θέμα αλλά τώρα πλέον το πήρα απόφαση να αλλάξω την σχετικά παλιά συσκευή μου και να μπώ στο χώρο των PDA... Δεν γνωρίζω και πολλά περί αυτών και επειδή τα χρήματα για μένα είναι πολλά θέλω να κάνω μια σωστή αγορά και να μην το μετανιώνω μετά. Το χρηματικό ποσό που διαθέτω είναι κανονικά 300ευρώ αλλά μπορώ να πιάσω και τα 400ευρώ...Λίγο παραπάνω με μεγάλη δυσκολία... Το θέμα είναι ότι θέλω να έχει κάπια χαρακτηριστικά, πράγμα που δεν γνωρίζω πιο μοντέλο υπερέχει που και σε τί... Είμαι ανοιχτός σε όλες τις εταιρίες... Θέλω να έιναι 3G, να έχει εύκολη μεταφορά δεδομένων με το PC (γιατί το θέλω να μεταφέρω κάπια αρχειάκια λόγω δουλειάς) δηλαδή να πέρνει μνήμες της αγοράς σχετικά μεγάλες, και επίσεις να διαθέτει και αρκετή επάρκια σε μπαταρία. Αν είναι κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξω κατα την αγορά του θα ήθελα να μου το επισημάνετε... Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
GR1337 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169751 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=164354 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=146074 Eγώ θα αγόραζα το δεύτερο.
Waldo_Vrs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για να πώ την αλήθεια μάρεσε αρκετά το TOSHIBA και δεν τα είχα δεί καθόλου... Θα ήθελα και άλλες γνώμες αλλά απο ότι βλέπω λίγα άτομα έχουνε PDA's...
HamerZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γνώμη μου είναι να έχει πλέον κάθε palm κτλ windows mobile 6 και όχι 5.
Waldo_Vrs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Όντος το 6 θα έιναι καλύτερο απο το 5 και θα έχει διορθόσει μερικά πράγματα...αλλά το πρόβλημά μου περισσότερο είναι ότι δεν ξέρω σε πια συσκευή να καταλήξω...μαρέσουν και αυτά με τα GPRS και τα άλλα καλούδια αλλά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστα είναι...Η μόνη ετερία που γνώριζα στο χώρο αυτό είναι η HTC...Το TOSHIBA για παράδειγμα σε αυτήν τη περίπτωση είναι όντος καλό σαν συσκευή ή θα βάλω πωλείτε σε κανένα μήνα???.
mkyprian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση μου αλλα το X1 XPERIA ποτε βγαινει? και ποσα λεφτα θα ειναι ?
alex2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση μου αλλα το X1 XPERIA ποτε βγαινει? και ποσα λεφτα θα ειναι ? Axxx και εγώ αυτό περιμένω, για πείτε όποιος ξέρει. Αλλά και το toshiba δεν είναι καθόλου κακό.
Waldo_Vrs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Προς το TOSHIBA μάλλον λέω και γώ φένετε καλό και να έχει αρκετές λειτουργίες αλλά δεν μπορώ να βρώ που ύστερει...Ας με πέι κάπιος γνώστης τι πρέπει να έχει ένα σοβαρό PDA...Θέλω να ξέρω τι πράγματα να κοιτάω στα stas του καθενός
GR1337 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το toshiba υστερεί στην μπαταρία, αλλά είναι value for money.
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Πρίν καιρό το είχα λίγο ψάξει το θέμα αλλά τώρα πλέον το πήρα απόφαση να αλλάξω την σχετικά παλιά συσκευή μου και να μπώ στο χώρο των PDA...Δεν γνωρίζω και πολλά περί αυτών και επειδή τα χρήματα για μένα είναι πολλά θέλω να κάνω μια σωστή αγορά και να μην το μετανιώνω μετά. Το χρηματικό ποσό που διαθέτω είναι κανονικά 300ευρώ αλλά μπορώ να πιάσω και τα 400ευρώ...Λίγο παραπάνω με μεγάλη δυσκολία... Το θέμα είναι ότι θέλω να έχει κάπια χαρακτηριστικά, πράγμα που δεν γνωρίζω πιο μοντέλο υπερέχει που και σε τί... Είμαι ανοιχτός σε όλες τις εταιρίες... Θέλω να έιναι 3G, να έχει εύκολη μεταφορά δεδομένων με το PC (γιατί το θέλω να μεταφέρω κάπια αρχειάκια λόγω δουλειάς) δηλαδή να πέρνει μνήμες της αγοράς σχετικά μεγάλες, και επίσεις να διαθέτει και αρκετή επάρκια σε μπαταρία. Αν είναι κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξω κατα την αγορά του θα ήθελα να μου το επισημάνετε... Ευχαριστώ για το χρόνο σας... Για PDA που ζητάς σου προτείνω το HP iPAQ 214 που το έχω και είναι PDA. Όταν το PDA λειτουργεί και σαν κινητό λέγεται smartphone, εσύ αυτό που θες είναι smartphone και όχι pda.
mkyprian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για PDA που ζητάς σου προτείνω το HP iPAQ 214 που το έχω και είναι PDA.Όταν το PDA λειτουργεί και σαν κινητό λέγεται smartphone, εσύ αυτό που θες είναι smartphone και όχι pda. μια ακομα ερωτηση, pocket pc ποτε λεγονται?
ApSiMan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση μου αλλα το X1 XPERIA ποτε βγαινει? και ποσα λεφτα θα ειναι ? Axxx και εγώ αυτό περιμένω, για πείτε όποιος ξέρει.Αλλά και το toshiba δεν είναι καθόλου κακό. http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=SONYXPERIA στα 765?...........:fear::fear: το Touch Pro είναι 100? φτηνότερο!!!!
Waldo_Vrs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εεε δεν θα κολήσω αν λέγετε PDA pocket pc ή smartphone... Το θέμα είναι ότι θέλω βοήθεια ώστε να πάρω ένα σωστό...
alex2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=SONYXPERIAστα 765?...........:fear::fear: το Touch Pro είναι 100? φτηνότερο!!!! O Χριστός και η Παναγία :confused: Νομίζω το παραέχεσαν!!!Αρχίζει η αναζήτηση για κάτι άλλο τότε.
GR1337 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για PDA που ζητάς σου προτείνω το HP iPAQ 214 που το έχω και είναι PDA.Όταν το PDA λειτουργεί και σαν κινητό λέγεται smartphone, εσύ αυτό που θες είναι smartphone και όχι pda. Τα έχεις μπερδέψει λίγο... Το PDA είναι γενικός όρος για κάθε είδος λειτουργικού. Και τα ppc με τηλέφωνο ή χωρίς λέγονται PDA. Pocket PC είναι τα PDA με windows mobile και touch screen. Στα τελευταία WM6 η ονοματολογία είναι WM 6 Classic για PPC χωρίς τηλέφωνο, Professional για PPC με τηλέφωνο και standard για WM συσκευές χωρίς touch screen, τα γνωστά smartphones. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.