thanosgen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια εχω δυο υπολογιστες και θελω να μπαινουν και οι 2 στο νετ.εχω παρει το μηχανημα(router νομιζω λεγετε) για να κανω λαν και με τουσ 2.αλλα μονο ο ενας μπαινει καθε φορα.ξερει κανεις πως μπορω να τουσ κανω να μπαινουν και οι 2 ταυτοχρονα?
tsakonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 O δευτερος γιατι δεν μπαινει? τι σου δειχνει? Παιρνει αυτοματα IP ?
μανος2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια εχω δυο υπολογιστες και θελω να μπαινουν και οι 2 στο νετ.εχω παρει το μηχανημα(router νομιζω λεγετε) για να κανω λαν και με τουσ 2.αλλα μονο ο ενας μπαινει καθε φορα.ξερει κανεις πως μπορω να τουσ κανω να μπαινουν και οι 2 ταυτοχρονα? 1 Εάν το μηχάνημα έχει 2 θύρες ethernet (σαν του τηλεφώνου αλλά λίγο μεγαλλύτερες)τότε απλά τις συνδέεις με τα PC. 2 Εάν έχει μία θύρα ethernet και μία θύρα usb τότε στο PC που θα συνδέσεις τη θύρα USB θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το CD του μηχανήματος ή εναλακτικά θα πρέπει να πάρεις ένα swich στο οποίο στη μία θύρα θα συνδέσεις το μηχάνημά σου με ethernet και τα PC τα συνδέεις στο swich. 3 Εάν δεν έχει το μηχάνημά σου καμία ethernet θύρα αλλά μόνο USB τότε το μηχάνημά σου δεν είναι modem-router αλλά μόνο modem οπότε πρέπει να αγοράσεις άλλο.
thanosgen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 1 Εάν το μηχάνημα έχει 2 θύρες ethernet (σαν του τηλεφώνου αλλά λίγο μεγαλλύτερες)τότε απλά τις συνδέεις με τα PC. 2 Εάν έχει μία θύρα ethernet και μία θύρα usb τότε στο PC που θα συνδέσεις τη θύρα USB θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το CD του μηχανήματος ή εναλακτικά θα πρέπει να πάρεις ένα swich στο οποίο στη μία θύρα θα συνδέσεις το μηχάνημά σου με ethernet και τα PC τα συνδέεις στο swich. 3 Εάν δεν έχει το μηχάνημά σου καμία ethernet θύρα αλλά μόνο USB τότε το μηχάνημά σου δεν είναι modem-router αλλά μόνο modem οπότε πρέπει να αγοράσεις άλλο. το 3 μου συμβαινει.πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι σκετο modem.σας ευχαριστω παντος.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 αν ειναι σκετο μοντεμ η θα πρεπει να κανεις internet connection sharing που το θεωρω απαραδεκτο διοτι καις ενα μηχανημα πρωι βραδι για να εχει και το αλλο ιντερνετ συν οτι θελει ρυθμισεις η δινεις 60 ευρουλακια παιρνεις ενα ρουτερ που να ειναι και ασυρματο για μελλοντικα και να ειναι και adsl2+ και το εχεις για χρονια και κανεις τα παντα ευκολα αρκει τα pc σου να εχουν καρτα δικτιου.αν οχι +10 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.