Προς το περιεχόμενο

XP - Μαύρη οθόνη μετά από αλλαγή GPU

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια μητρική με ενσωματωμένη GPU. Μέχρι τώρα όμως είχα μια 8800 στην PCI-E. H 8800 χάλασε και την έστειλα για RMA και έβαλα την οθόνη στην ενσωματωμένη.

Ανοίγει κανονικά ο Η/Υ, Δείχνει το σήμα των XP ότι φορτώνουν και όταν πάει να μπει στα Windows βγάζει μαύρη οθόνη και δεν ξεκινάει. Ε λέω κάποιο πρόβλημα με τους ντριβερς θα είναι οπότε πάω να μπώ safe mode. Πάλι τα ίδια. Μόλις πάει να μπει, μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο. Ε λέω θα δοκιμάσω VGA Mode. Πάλι τα ίδια. Όπως και με Last Known Good Configuration!

Ε λέω θα κάνω κανα scandisk από το CD των XP μέσω Recovery Console. Φορτώνει το CD, πατάω να μπει στο recovery console και μου ζητάει να διαλέξω σε πια εγκατάσταση θέλει να συνδεθώ. Διαλέγω την 1 (η μοναδική φυσικά) πατάω ΕΝΤΕΡ και κολλάει εκεί...

Άντε λέω θα κάνω φορμάτ δεν γ... Φορτώνει το CD των XP πατάω ΕΝΤΕΡ για να κάνει εγκατάσταση και κολλάει εκεί που λέει Searching for previous versions of windows...

ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ;;; Καμιά ιδέα;;; Έμεινα χωρίς Η/Υ...

Δημοσ.

βαλε μια αλλη καρτα γραφικων, βγαλε τους οδηγους της nvidia με ειδικο εργαλειακι και επειτα ενεργοποιησε απο το bios την onboard καρτα και θα εισαι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...