Προς το περιεχόμενο

Βαφή Λάπτοπ!!

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ το λάπτοπ μου το προσέχω περισσότερο από ότι προσέχω τον ευατό μου...αυτό ονομάζεται ΑΓΑΠΗ....! κρίμα το καημένο... θα σου φέρω την πρόνοια σπίτι να το αναλάβει κανένας ανάδοχος λαπτοπάκιας, να βρει το σπίτι και την αγάπη που του αξίζει !!! ( roflmao :D )

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε παρε χρωματα μοντελισμου δοκιμασε σε μια ακρη πρωτα χρωμα σμαλτου δηλαδη enemel αν δεν παθει κατι το πλαστικο προχωρα υπαρχουν πολυ καλα που κανουν τελεια απομιμισει μεταλου αν παλι δεις προβλημα στην δοκιμη προχωρα με υδατοδιαλυτα χρωματα οταν στεγνωσει το χρωμα περασε με βερνικη γιαλυστερο η ματ η semimat για να φιξαρεις το χρωμα φυσικα βερνικη μοντελισμου παλι αν εχεις αερογραφο θα γινει καλη δουλεια φτανει να μασκαρεις οτι δεν πρεπει να βαφτει

Δημοσ.

Φιλε, μην κανεις τιποτα.

Ετσι και αλλιως, μετα απο λιγο καιρο, παλι θα το στειλεις για ακροβατικα.

Φορα του καλυτερα ενα κρανος.

Δημοσ.

σου το ευχομε δεν λεω. απλα μου φενεται τραγικο.

μικρες λογικα οι ποσοτητες θα ειναι αφου ειναι για μοντελισμο,αλλα πρεπει να πας σε καταστημα για μοντελισμο να τα βρεις πιστευω και ναναι κανενα μεγαλο καταστημα για να εχει τετοια...

επισης πες τους εκει τι θες να κανεις να σου δωσουν οδηγιες,θα'ναι καλυτερα.

Δημοσ.

ΜΚυπριαν δεν έχεις δει ποτέ moding; Δεν είμαι ο πρώτος που κάνει κατι τετοιο.Προς το παρων μερικες δοκιμες που εχω κανει πανε πολυ καλά όταν τελιώσω θα βάζω φωτο καθε βδομάδα να δεις οτι δε θα χαλάσει

Δημοσ.

μακαρι φιλε μου στο ευχομε ειπα.

επδ απο μικρος μπηκα σε τετοιες διαδικασιες γιαυτο σου το λεω. οτι ειναι δυσκολο πραγμα να αντεξει στο χρονο. πρεπει να εχεις αυστηρες συνθηκες,αερογραφο κτλ

αν θες φιλε μου να σου δωσω και το e-mail μου να το συζηταμε το θεμα...για να δεις οτι δεν εχω προβλημα.

απλα θελει μεγαλη προσοχη και καλο ηταν να το αποσυναρμολογησεις εντελος τον υπολογιστη ετσι ωστε να δουλευεις μονο με τα πλαστικα,πραγμα που παιρνει αρκετη ωρα και ειναι και πολυ λεπτοδουλεια αφου δεν πρεπει να χασεις ουτε μια βιδα.

Δημοσ.

ναι σε ολα τα καταστηματα μοντελισμου τους λες τι θελεις και στο δινουν ειναι ολα σε μικρα κουτακια τα αγοραζω συνεχεια

Δημοσ.

Εφοσον δεν ανοιξεις το λαπτοπ,το αποσυναρμολογησεις δλδ,φροντισε τουλχιστον να το μονωσεις καλα.Με ταινια και εφημεριδα στα κομματια που πρεπει.Αερογραφος ειναι τρελο εργαλειο αν ξερεις να τον χειριστεις,αν και μπογιες+διαλυτικο+αερογραφος θα σου βγουν πολλα τα ε.

Την επιθυμια σου να το βαψεις την κατανοω.Κ μενα ο παλιος μου ειχε αρχισει και ξεβαφε κατω απο το πληκτρολογιο,οποτε προτου χειροτερεψει του κολλησα ασορτι αυτοκολλητο το οποιο αγορασα ειδικα απο καταστημα που φτιαχνει ρεκλαμες.Αλλα οπως και να το κανουμε το βαψιμο ειναι παρακινδυνευμενο.

Βεβαια,αν ο υπολογιστης εχει κανει τον κυκλο του,δεν εχεις τπτ να χασεις...Αναμενω φωτο...

Δημοσ.

Νεα:Αγόρασα αστάρι τη Παρασκευη και ενα χρώμα αλλά δεν μου αρεσε καθόλου το χρώμα.Εβαψα μια μικρή περιοχη και είδα μερικά λάθη και θα προσέξω με το νεο χρώμα που θα πάρω.Αφοτου στεγνωσε φαίνεται πολυ καλά και ως υφή. Και δεν ξεκολάει ειναι το ιδιο δυνατο ισως και περισσότερο απο αυτο της μανας του.Με νυχιές κ με τιποτα δεν βγαίνει. Ομως είχα κανει πιο παλαιά βλακεία σε ενα σημείο και το είχα ξύσει με γυαλοχαρτο 70 για τοίχο και εχουν μεινει γραμμές.Αλλά το αλλο το δουλεψα με 800ρι και 1000ρι ντουκοχαρτο.Τωρα ομως πρεπει να παρω κανενα 600ρι η 500 πιστευω γιατι ειναι πολυ δυσκολα με το 800ρι ειδικα για το σημειο που ειχα κανει ζημια.Δεν μπορώ να βρω μαγαζί που να εχει ετιμα χρώματα απο αυτά που θέλω.Εχουν πολύ λίγα και βασικά.Αλλος πχ μονο μαύρο κτλ.Εκτος αν μου φτιάξουν αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω ακριβώς.Σκεφτομαι η γκρι ματ η σκουρο κοκκινο.

Εκτος αν πάρω καποιο χρωμιο εφε καπως αλλα δεν ξερω ποσο καλό θα είναι.

Μκυπριαν το μαιλ μου ειναι [email protected]

Δημοσ.

σε εχω κανει add στο msn μου.

ρε φιλε καποια πραγματα τα κανεις και δεν τα σκεφτεσε? με το γυαλοχαρτο του τοιχου ρε φιλε ???????????????????????????????????????????????????

ειναι οτι πιο χοντρο υπαρχει.

ρε φιλε εγω εχω βαψει ποδηλατα(οταν ειμουν ακομα δημοτικο και ακομη το εχω) και το μηχανακι μου που το ελυσα εντελως και χρησιμοποιουσα τα πιο λεπτα σχεδον.

οποτε φιλε μου,η πιο σωστη δουλεια σου ξανα λεω ειναι η αποσυναρμολογιση του λαπτοπ ΕΝΤΕΛΩΣ και μετα το τριψημο με τα πιο λεπτοκοκκα γυαλοχαρτα.

παιρνεις ασταρια κτλ και προτιμα να το βαψεις γκρι ματ οπως ειπες για να μην φαινονται οι ατελειες τοσο πολυ(που εχεις ηδη κανει).

επισης οταν το τρυφεις να προσεχεις να ειναι ομοιομορφα θαμπο παντου γιατι αν δεν ειναι μετα απο καιρο θα αρχισει να ξεφυλλαει και δεν θα στο δειξει με νυχιες οταν ειναι φρεσκο οπως και εσυ δοκιμασες. φιλε πρεπει να εισαι προσεκτικος,να μην κανεις απερισκεψιες,να μην βιαζεσε,να κανεις σωστες κινησεις και να εισαι αυστηρος κρητης του εαυτου σου ωστε να γινει ωραια δουλεια. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...