Προς το περιεχόμενο

Προταση για νεο pc απο Πλαισιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι ξερουν απο Hardware ας προτεινουν μια συνθεση (μονο κεντρικη μοναδα) μεχρι 450 ευρω max .

Κυριως για internet και light εφαρμογες (wodr κλπ) , αντε και κανενα sims που παιζει η 11χρονη κορη μου. Για αυτην προκειται εξ αλλου.Η εξωτερικη εμφανιση του κουτιου εχει σημασια.

Προτιμω το Πλαισιο λογω δικης μου αγνοιας απο hardware αφου δινει 3ετη εγγυηση σε TurboX συνθεσεις.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

προσοχή στο τι καλύπτει η εγγύηση.

1 χρόνο υλικά και εργασία , και άλλα 2 υλικά (εργασία με κόστος !!!)

Δες μήπως υπάρχει upgrade πακέτο για πλήρη εγγύηση.

Επίσης λάβε υπόψη ότι η εγγύηση δεν καλύπτει ελλάτωμα λογισμικού (πχ αν γίνει μαντάρα το λειτουργικό και χρειάζεται επανεγκατάσταση δεν την καλύπτει εγγύηση.

Επίσης δεν καλύπτει επανεγκατάσταση λειτουργικού ακόμη και αν αυτή είναι απαραίτητη λόγω βλάβης σκληρού δίσκου ή άλλου είδους hardware που απαιτεί επανεγκατάσταση λειτουργικού)

Δημοσ.

Δες μήπως υπάρχει upgrade πακέτο για πλήρη εγγύηση.

Επίσης λάβε υπόψη ότι η εγγύηση δεν καλύπτει ελλάτωμα λογισμικού (πχ αν γίνει μαντάρα το λειτουργικό και χρειάζεται επανεγκατάσταση δεν την καλύπτει εγγύηση.

Επίσης δεν καλύπτει επανεγκατάσταση λειτουργικού ακόμη και αν αυτή είναι απαραίτητη λόγω βλάβης σκληρού δίσκου ή άλλου είδους hardware που απαιτεί επανεγκατάσταση λειτουργικού)

Ευχαριστω.Τα εχω υπ οψιν μου.

Απο λογισμικα κλπ τα καταφερνω μια χαρα.

Δημοσ.

H παραπανω συνθεση, αν δεν βγαλει καποια βλαβη την πρωτη μερα, δεν θα βγαλει ποτε... :P

Δημοσ.
Με μία πρόχειρη ματιά

86319990ew8.jpg

w1680.png

Τελικα πηρα αυτο εκτος το κουτι και την καρτα γραφικων που δεν υπηρχε και πηρα μια 9500GT Nvidia 512 MB

Κουτι αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1086650&Manufacturer=Asus&category=69977695&catalog=20

441 ευρω.

Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...