Προς το περιεχόμενο

Πωλήσεις laptop

mxantho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε κάποιο σοβαρό μαγαζί που αγοράζει μεταχειρισμένα laptop? Συνήθως είναι μαγαζιά που αγοράζουν και κινητά ή γενικά hardware.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Με τις τιμες που εχουν τα καινουργια δεν πολυαξιζει να ψαχτεις σε μεταχειρισμενα...

Εκτος και αν ψαχνεις κατι στο 100ευρω.

Κοιτα κ τις αγγελιες στο φορουμ...

Δημοσ.

Εχει παρει το ματι μου ενα μαγαζι που ειναι αριστερα στην Μαρνης, λιγο πριν βγεις Πατησσιων. (σχεδον γωνια).

Δεν εχω ιδεα βεβαια κατα ποσο ειναι σοβαρο...

Δημοσ.

Το έχω δει, και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο καλό... Το θέμα είναι ότι έχω ένα πολύ ακριβό μηχάνημα για πούλημα και δεν πρόκειται να το αγοράσει κανένας ψιληκατζής...

Δημοσ.

Είχα βρει παλιά ένα πολύ καλό μαγαζί κάπου περιοχή Στουρνάρη που είχε και website με online αγορές και πωλήσεις, ίσως κάποιος ξέρει σε ποιό αναφέρομαι..

Δημοσ.

Οι τιμές έχουν κατέβει πολύ στα laptop τώρα πια ,κι ένας που θέλει να αγοράσει τώρα θα κοιτάξει σε καινούριο.Εγώ δεν θα πήγαινα σε μαγαζί γιατί εκεί θα το σκοτώσουν.Προσπάθησε να το βάλεις αγγελία σε κάποια εφημερίδα που έχει αγγελίες.Αν και στο ξαναλέω δεν νομίζω να έχεις και πολύ τύχη......:rolleyes:

Δημοσ.
Οι τιμές έχουν κατέβει πολύ στα laptop τώρα πια ,κι ένας που θέλει να αγοράσει τώρα θα κοιτάξει σε καινούριο.Εγώ δεν θα πήγαινα σε μαγαζί γιατί εκεί θα το σκοτώσουν.Προσπάθησε να το βάλεις αγγελία σε κάποια εφημερίδα που έχει αγγελίες.Αν και στο ξαναλέω δεν νομίζω να έχεις και πολύ τύχη......:rolleyes:

Σε Εφημερίδα; Νομίζω ότι σχεδόν κανείς hightech αγοραστής δε θα ψάξει σε εφημερίδα :rolleyes:

Δημοσ.
Σε Εφημερίδα; Νομίζω ότι σχεδόν κανείς hightech αγοραστής δε θα ψάξει σε εφημερίδα :rolleyes:

E, νταξ, δωρεαν ειναι η αγγελια, δεν εχεις και τιποτα να χασεις.

Δοκιμασε και σε οσα forum εχεις προσβαση να το κανεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...