mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε κάποιο σοβαρό μαγαζί που αγοράζει μεταχειρισμένα laptop? Συνήθως είναι μαγαζιά που αγοράζουν και κινητά ή γενικά hardware. Ευχαριστώ πολύ
@topos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Με τις τιμες που εχουν τα καινουργια δεν πολυαξιζει να ψαχτεις σε μεταχειρισμενα... Εκτος και αν ψαχνεις κατι στο 100ευρω. Κοιτα κ τις αγγελιες στο φορουμ...
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, θέλω να πουλήσω. Έχω ένα πολύ δυνατό μηχάνημα αλλά δε μου χρειαζεται πια...
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει παρει το ματι μου ενα μαγαζι που ειναι αριστερα στην Μαρνης, λιγο πριν βγεις Πατησσιων. (σχεδον γωνια). Δεν εχω ιδεα βεβαια κατα ποσο ειναι σοβαρο...
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχω δει, και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο καλό... Το θέμα είναι ότι έχω ένα πολύ ακριβό μηχάνημα για πούλημα και δεν πρόκειται να το αγοράσει κανένας ψιληκατζής...
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Βαλτο αγγελια, δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να το δωσεις ακριβοτερα σε μαγαζι...
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα βρει παλιά ένα πολύ καλό μαγαζί κάπου περιοχή Στουρνάρη που είχε και website με online αγορές και πωλήσεις, ίσως κάποιος ξέρει σε ποιό αναφέρομαι..
panosfx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τιμές έχουν κατέβει πολύ στα laptop τώρα πια ,κι ένας που θέλει να αγοράσει τώρα θα κοιτάξει σε καινούριο.Εγώ δεν θα πήγαινα σε μαγαζί γιατί εκεί θα το σκοτώσουν.Προσπάθησε να το βάλεις αγγελία σε κάποια εφημερίδα που έχει αγγελίες.Αν και στο ξαναλέω δεν νομίζω να έχεις και πολύ τύχη......
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τιμές έχουν κατέβει πολύ στα laptop τώρα πια ,κι ένας που θέλει να αγοράσει τώρα θα κοιτάξει σε καινούριο.Εγώ δεν θα πήγαινα σε μαγαζί γιατί εκεί θα το σκοτώσουν.Προσπάθησε να το βάλεις αγγελία σε κάποια εφημερίδα που έχει αγγελίες.Αν και στο ξαναλέω δεν νομίζω να έχεις και πολύ τύχη...... Σε Εφημερίδα; Νομίζω ότι σχεδόν κανείς hightech αγοραστής δε θα ψάξει σε εφημερίδα
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σε Εφημερίδα; Νομίζω ότι σχεδόν κανείς hightech αγοραστής δε θα ψάξει σε εφημερίδα E, νταξ, δωρεαν ειναι η αγγελια, δεν εχεις και τιποτα να χασεις. Δοκιμασε και σε οσα forum εχεις προσβαση να το κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.