Houston Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σας έχει τύχει ποτέ? Καταντά αηδία η αναμονή – πόσο μπορεί να κρατήσει ?…το κινητό είναι πλέον είδος 1ης ανάγκης . επίτηδες το κάνουν? για να παίρνεις καινούριο?…μ αρέσει που είδα ένα ντοκιμαντέρ για τις πρώτες ύλες της γης που εξαντλούνται κτλ κτλ και παρότρυνε τον κόσμο να μη πετάει το κινητό αλλά να το επισκευάζει…αλλά πως μπορεί κάποιος να μένει χωρίς κιν για 1 – 2 μήνες? …αυτό δε μας το παν. Από την άλλη προφασίζονται ότι μπορεί να μην βρίσκει η εταιρεία ανταλλακτικό … Θα έπρεπε πριν βγάζει ένα μοντέλο να κατασκευάζει και ανταλλακτικά ….όπως και στα αυτοκίνητα. Σα να λέμε φθαρήκαν τα ελαστικά…ααα δεν υπάρχουν πρέπει να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο συμβαίνει σε όλες τις μάρκες ? Samsung o παθών
phsonia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ την έχω πατήσει...λες και είναι καμιά τρελή επιστήμη η επισκευή τους. Είχα και γνωστό να φανταστείς, σε κάποια εταιρία και πάλι δεν βοήθησε. Δεν ξέρω αν αξίζει να εκνευριστείς...:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.