lamarko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια... Ενδιαφέρομαι για ένα από τα 2 λαπτοπ... Βασικά κλείνω προς το Dell γιατί τουλάχιστον από τις παρουσιάσεις φαίνεται καλύτερο από θέμα ποιότητας.. Επιπλέον είμαι κάτοχος Dell και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μηχάνημα και από το service... Ωστόσο θα ήθελα να μου πείτε και την γνώμη σας... Μην λάβετε υπόψη τον παράγοντα χρήματα... Ευχαριστώ
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν λάβουμε υπόψη τον παράγοντα χρήματα βάλε στο παιχνίδι και το Asus eeePC 1000H: Ποιοτικό με μεγάλη αυτονομία αλλά λίγο βαρύτερο από τον ανταγωνισμό (1,45Kg)...
FatMellonMike Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τα δύο μηχανάκια αν και ανήκουν στην κατηγορία των netbooks είναι σχετικά άσχετα μεταξύ τους. Το Dell έχει οθόνη 8.9'' και δίσκο SSD 16 Gb, Το Wind έχει οθόνη 10'' και δίσκο HDD 80 Gb. Ανεξάρτητα από την διαφορά της 1.1'' που εγώ την θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα υπέρ του Wind, έχω μεγάλες επιφυλάξεις για την ικανότητα των SSD δίσκων να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις υποστήριξης ενός λειτουργικού. Οι εμπειρίες μου από ένα ASUS 16Gb (αντίστοιχης τεχνολογίας με το Dell), ήταν απογοητευτικές. Κυριολεκτικά σερνόταν. Θα σου πρότεινα το MSI.
lamarko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 γεια σας και πάλι...Λοιπόν σήμερα είδα το Eee 1000 και μπορώ να πώ ότι η κατασκευή του ήταν αρκετά καλή και το πληκτολόγιο άνετο... θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής... 1)το wind στις φωτό μου φάινεται πολύ πλαστικούρα...είναι όντως τόσο πλαστικό από θέμα κατασκευή ή μου φαίνεται 2)έμαθα ότι το dell δεν έχει ανεμιστηράκι και πως μετά απο μισή ώρα γίνεται πολύ ζεστό...Αυτό πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημαα στο μελλον..Τι λέτε?Τα υπόλοιπα(Asus, Msi) νομίζω ότι έχουν... Ευχαριστώ πολύ..
FatMellonMike Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Διευκρίνησε σε ποιό ASUS αναφέρεσαι. Στο 1000, στο 1000Η ή στο 1000ΗD? Αν αναφέρεσαι στο 1000H ή στο 1000ΗD, τότε υπερτερούν του MSI στην ασύρματη κάρτα δικτύου και στην αυτονομία, αλλά είναι 50% βαρύτερα. .
akalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 γεια σας και πάλι...Λοιπόν σήμερα είδα το Eee 1000 και μπορώ να πώ ότι η κατασκευή του ήταν αρκετά καλή και το πληκτολόγιο άνετο... θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής... 1)το wind στις φωτό μου φάινεται πολύ πλαστικούρα...είναι όντως τόσο πλαστικό από θέμα κατασκευή ή μου φαίνεται 2)έμαθα ότι το dell δεν έχει ανεμιστηράκι και πως μετά απο μισή ώρα γίνεται πολύ ζεστό...Αυτό πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημαα στο μελλον..Τι λέτε?Τα υπόλοιπα(Asus, Msi) νομίζω ότι έχουν... Ευχαριστώ πολύ.. αν θελεις καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και κορυφαιο service τοτε... dell. αν θελεις ολα σε ενα δηλ. αυτονομια,επιδοσεις,καλη ποιοτητα κατασκευης,χωρητικοτητα,καλο service,κτλ...τoτε asus 1000h. απο σενα εξαρταται. edit:δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου αλλα βασιζομενος στα review του μελους mouridis και στο http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=165418 το περιμενω. στην χειροτερη περιπτωση θα εχω καποιον να κυνηγαω ,να κανουμε και λιγο καλαμπουρι.
kotetsi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Διευκρίνησε σε ποιό ASUS αναφέρεσαι. Στο 1000, στο 1000Η ή στο 1000ΗD? Αν αναφέρεσαι στο 1000H ή στο 1000ΗD, τότε υπερτερούν του MSI στην ασύρματη κάρτα δικτύου και στην αυτονομία, αλλά είναι 50% βαρύτερα. . Το 1000HD κάθε άλλο παρά υπερτερεί. Είναι η πετσοκομμένη έκδοση του 1000H με wireless b/g και Intel Celeron αντί Atom (αν δεν κάνω λάθος έχει επίσης webcam 0.3MPixel αντί 1.3 αλλά αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για το 904HD). Σχετικά με το βάρος, το 1000 δεν είναι πια τόσο ελαφρύτερο από το 1000Η. Σε κάθε περίπτωση το 50% που αναφέρεις και πραγματικό να ήταν αναφέρεται σε τόσο μικρά μεγέθη που 300 γραμμάρια δεν κάνουν τεράστια διαφορά στη φορητότητα. αν θελεις καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και κορυφαιο service τοτε... dell.αν θελεις ολα σε ενα δηλ. αυτονομια,επιδοσεις,καλη ποιοτητα κατασκευης,χωρητικοτητα,καλο service,κτλ...τoτε asus 1000h. απο σενα εξαρταται. edit:δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου αλλα βασιζομενος στα review του μελους mouridis και στο http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=165418 το περιμενω. στην χειροτερη περιπτωση θα εχω καποιον να κυνηγαω ,να κανουμε και λιγο καλαμπουρι. Ευτυχώς που δε διάβασες και το δικό μου review για να κυνηγάς κι εμένα μετά!
akalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ευτυχώς που δε διάβασες και το δικό μου review για να κυνηγάς κι εμένα μετά! το εχω διαβασει και αυτο αλλα τα μπερδεψα....α...δικο σου ειναι αυτο!!! http://www.kepik.gr/?p=361 περιμενετε να ερθει πρωτα με το καλο και θα τα πουμε
basilis5 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αυτο αραγε να λεει τιποτα; HP Compaq 2133 Mini-Note http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=45905&category=475 βεβαια το κοστος ειναι εξωφρενικο
lamarko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 για το 1000H μιλάω..Βασικά τώρα είμαι μεταξύ asus και dell.. -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 11 : 54 : 18----- παιδιά να σαας ρωτήσω κάτι off. αν πάθουν κάτι και χρειαστούν format πως θα το κάνω.??. Καθώς δεν έχουν dvd driver...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.