Προς το περιεχόμενο

SUPER MINI...

zetov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω στοίχημα όμως ότι θα έχει μπαταρία 6 κυψελών σύμφωνα με ξένα φόρουμ αλλά το ψάχνω το θέμα, συμφωνώ ότι ειναι τέλειο και με πρόσθετα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει...

Δημοσ.
Παω στοίχημα όμως ότι θα έχει μπαταρία 6 κυψελών σύμφωνα με ξένα φόρουμ αλλά το ψάχνω το θέμα...

Θα το χάσεις... :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει κανενα νεο για την μπαταρια του;

νομιζω οτι ουσιαστικα μιλαμε οτι ειναι αντιστοιχο με το Asus 1000H

το θετικο της Asus ειναι η μεγαλη μπαταρια και το draft n ενω το θετικο της LG ειναι το 3G modem

το msi ειναι εκτος γιατι ουτε μπαταρια εχει ουτε 3G modem

Δημοσ.

Ψηφίζω ASUS 1000H. Εχει μπαταρια 6 cells, WiFi "n", 160 GB HDD, 10" οθονη, απλά για μενα τέλειο (η κάρτα/υποδοχη για καρτα 3G δεν με ενδιαφερει στο laptop). Και με 2 ετη εγγύηση, σύμφωνα με το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Και οπωσδηποτε σε λευκο χρωμα. Οσο δε για τιμη δεστε εδω από 398ΕΥΡΩ :-D

Δημοσ.

βεβαια παλι δεν ξερεις τι παιζει με το θεμα εγγυησης

1 λενε μερικοι, 2 καποιοι αλλοι αντε βγαλε ακρη μετα

Ψηφίζω ASUS 1000H. Εχει μπαταρια 6 cells, WiFi "n", 160 GB HDD, 10" οθονη, απλά για μενα τέλειο (η κάρτα/υποδοχη για καρτα 3G δεν με ενδιαφερει στο laptop).

Και οπωσδηποτε σε λευκο χρωμα. Οσο δε για τιμη δεστε εδω από 398ΕΥΡΩ :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

LG: Εκτός του ότι έχει τις πλέον εργονομικές διαστάσεις (προσωπική μου άποψη βέβαια) για netbook (10'' οθόνη και 260mm πλάτος που σημαίνει πληκτρολόγιο μεγέθους 92% του κανονικού γεγονός που επιτρέπει την πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα), έχει 160 Gb σκληρό δίσκο, 2 χρόνια εγγύηση, ήχο SRS WOW HD, Trusurround XT και σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει UMTS/HSDPA 3G Module που δεν το έχω βρεί σε κανένα άλλο netbook.

επειδή και εγώ την πάτησα, ίσως σας ενδιαφέρει... LINK

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...