Προς το περιεχόμενο

ΗΠΑ: FYROM κι όχι "Δημοκρατία της Μακεδονίας"

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως FYROM κι όχι ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" αναφέρει την ΠΓΔΜ η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων στο ψήφισμα 1361 για την Αναθεωρητική Διάσκεψη του Ντέρμπαν, που υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια. Είναι η πρώτη φορά που απόφαση η οποία μάλιστα λαμβάνεται ομόφωνα από την αμερικανική Βουλή κάνει σαφή αναφορά στη διεθνή ονομασία της γειτονικής χώρας. Υπενθυμίζεται ότι στις αποφάσεις 356 της Βουλής και 300 της Γερουσίας τα δυο σώματα του Κογκρέσου ζητούν από την ΠΓΔΜ να σταματήσει την εχθρική και αλυτρωτική της προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος και να εργαστεί εποικοδομητικά για την εξεύρεση αμοιβαίως αποδεκτής λύσης.

american_congress.jpg

Δημοσ.

Aμα παραθέσω εδώ απαντήσεις από το άλλο thread σβηστούν? :-D

-Περήφανοι insomniacs, δικός σας σήμερα που είμαι στο Pc, και έχω και καφέ.

Και για να προλάβω κάποιους:

Tα παραπάνω σχόλια είναι σοβαρά με "joking" ύφος.

Όσοι τα εκλαμβάνονται διαφορετικά, λυπάμαι, αλλά πρέπει να τα υποστούν.

Δημοσ.

εντάξει το παρόν είναι μια αντικειμενική είδηση διπλωματικού περιεχομένου, μην τα διαλύσουμε κι όλα

liopyr, με ρέγουλα τον καφέ :P

Δημοσ.
Tα είπαν όλα χθες μάλλον οι εΛΛΗΝΕΣ.

Δεν βλέπω κίνηση... :P

Ε, τώρα μου τα χαλάς! Εκεί που έλεγες για multiquote 10 μηνυμάτων (full frontal attack!!) μετά μου τα γυρίζεις το ειρηνικό! Άδικο, κατάφορα άδικο.... :D

...Tί ωραία να κάναμε μια ομοσπονδία Ελλάδας/Μακεδονίας/Βουλγαρίας/Αλβανίας...

...αλλά μπα δεν παίζει ε

Ποια θα είναι η ονομασία; Ακούω ιδέες! Πρόταση: να βάλουμε και την Κύπρο στην ομοσπονδία; :-D:-D

Δημοσ.
Ε, τώρα μου τα χαλάς! Εκεί που έλεγες για multiquote 10 μηνυμάτων (full frontal attack!!) μετά μου τα γυρίζεις το ειρηνικό! Άδικο, κατάφορα άδικο.... :D

Ρε συ είχα γράψει απαντήσεις σε καμμιά 10ριά quote, και μόλις πάτησα υποβολή πήρα χαμπάρι πως ήταν κλειδωμενο... :shock:

Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να τα ξαναγράψω ε!

(δεν ήταν και πολύ ειρηνικό btw, είχε φυτίλι) :P

Δημοσ.
...Tί ωραία να κάναμε μια ομοσπονδία Ελλάδας/Μακεδονίας/Βουλγαρίας/Αλβανίας...

...αλλά μπα δεν παίζει ε

Έχουν συστήσει,εδώ και πολλά χρόνια άτυπη κυβέρνηση,όλοι αυτοί που αναφέρεις.Έχω γνωρίσει και μέλη τους.Μακεδόνες είναι όλοι τους.

Άλλωστε τα σύνορα είναι εφεύρεση του κεφάλαιου.:-(

Δημοσ.
Ρε παιδία τι θα γίνει σήμερα? Δεν θα τσακωθούμε?

:P

Έλα με την παρέα σου πλατεία μετά τη δουλειά. Be there...

Μήπως το παρακάνουμε λίγο με τα offtopic; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...