Προς το περιεχόμενο

θελω καρτα γραφικων

star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα μηχανημα amd 4200+ dual core με μητρικη msi 2gb ram και 500watt τροφοδοτικο.τωρα εχω μια nvidia 7600gt καρτα και θελω να αλλαξω ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια οπως το crysis to grid to far cry κλπ.ποια καρτα μου προτεινετε να αγορασω μεχρι 150 euro??ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
παιδια εχω ενα μηχανημα amd 4200+ dual core με μητρικη msi 2gb ram και 500watt τροφοδοτικο.τωρα εχω μια nvidia 7600gt καρτα και θελω να αλλαξω ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια οπως το crysis to grid to far cry κλπ.ποια καρτα μου προτεινετε να αγορασω μεχρι 150 euro??ευχαριστω πολυ!

Όμοια περίπτωση με τον φίλο εδώ...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275949

Πάντως ο επεξεργαστής σου δυσκολεύει πολύ τα πράγματα...Ότι κάρτα γραφικών κ αν πάρεις θα τρώει αρκετό bottleneck, και το να παίξεις το Crysis έστω και σε medium settings, μοιάζει δύσκολο για μένα...

Στο παλιό μου σύστημα, AMD64 6000+, 2GB DDR2@800, HD2600XT, το Crysis έπαιζε 1024χ768 με όλα τα settings στο low...

Δημοσ.
Πάντως ο επεξεργαστής σου δυσκολεύει πολύ τα πράγματα...Ότι κάρτα γραφικών κ αν πάρεις θα τρώει αρκετό bottleneck, και το να παίξεις το Crysis έστω και σε medium settings, μοιάζει δύσκολο για μένα...

Μα όσο πιο high settings τόσο μικρότερο το bottleneck λόγω επεξεργαστή..

Αμα έχεις φίλε και καμιά wide tft 22' ή 24' ιντσών που θέλουν υψηλές αναλύσεις πάρε την καρτούλα που προτείνουν τα παιδιά, κομπλέ θα είσαι.

Δημοσ.

εγω παντως παιζω το crysis με το συστημα που εχω στην υπογραφη μου ολα στα medium και ολα μια χαρα χωρις κανενα κολαει καθολου

Δημοσ.

Έχω τούτην: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=2001&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=undefined&step=2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να πάρω τίποτα καλύτερο για 85? και ούτε είχα σκοπό να δώσω πάνω από 100? για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Mια χαρα θα σου παιζει.;)Τι bottleneck κ κολοκυθια!Εδω επαιζε το crysis σε εμενα σε 800Χ600 με ολα high εκτος απο σκιες medium!Μηχανημα pentium 4 3,2Ghz 3GB DDR2@533 Geforce 7900gs OC @551 core @1444 memory MoBo Intel 925xcv

Δημοσ.
Mια χαρα θα σου παιζει.;)Τι bottleneck κ κολοκυθια!Εδω επαιζε το crysis σε εμενα σε 800Χ600 με ολα high εκτος απο σκιες medium!Μηχανημα pentium 4 3,2Ghz 3GB DDR2@533 Geforce 7900gs OC @551 core @1444 memory MoBo Intel 925xcv

14αρη μονιτορ εχεις αδερφε...?

Δημοσ.
14αρη μονιτορ εχεις αδερφε...?

Μα δέν παίζει ρόλο τη οθόνη έχει ...

Βάζει 800χ600 για να μήν έχει frame-lag ...

Και εγώ στο λαπ-τοπ που έχω 8400GS το ίδιο κάνω... 800χ600 και όλα στο Max

και πέζω μια χαρά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...