Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια σχετικα με την καρτα γραφικών

lio_v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα προβληματακι.Τωρα προσφατα εκανα μια αναβαθμιση με καρτα γραφικών Connect3D 4850 512mb και εβαλα και 4gb ram.Ολα δουλευουν καλα αλλα το προβλημα είναι ότι όταν εγκατεστησα την καρτα γραφικών με τα drivers οταν ανοιγω το pc η οθονη ειναι μαυρη μετα στο log in μου ανοιγει κανονικά(ξεχασα να πω οτι έβαλα ενα βυσμα και συνδεασα την οθονη με την νεα καρτα γραφικών).Σήμερα ειπα να δοκιμασω κατι αλλο.Εβαλα το καλώδιο της οθονης στην παλιά καρτα γραφικών ή οποία είναι ενσωματομενη στην motherboard αλλά την εχω κανει disable.Οταν ανοιγω το υπολογιστή αρχειζει κανονικα το pc αλλά μετα στο log in ειναι κλειστη η οθονη.Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω thanks προκαταβολικα

Δημοσ.

Αν καταλαβα σωστα απο αυτα που λες το pc σου ανοιγει με μαυρη οθονη χωρις να δειχνει τιποτα ωσπου φτανει στο log in και μετα ειναι οκ?

Εμενα αυτο μου το εκανε οταν μια φορα δεν ειχα συνδεσει κανενα drive. Δηλαδη δεν ειχα συνδεσει ουτε dvd ουτε floppy.

Μηπως τα ξεσυνδεσες αυτα ??

Δεν ξερω τι αλλο να πω

Δημοσ.
Εμενα αυτο μου το εκανε (αν καταλαβα σωστα απο αυτα που λες) οταν μια φορα δεν ειχα συνδεσει κανενα drive. Δηλαδη δεν ειχα συνδεσει ουτε dvd ουτε floppy.

Εισαι σιγουρος οτι τα εχεις συνδεσει αυτα ??

Δεν ξερω τι αλλο να πω

Κοιτα εννοεις με hardware τροπο γιατι συνδεσα την καρτα γραφικών με το τροφοδοτικο και την εβαλα στην θεση της.Aν εννοεις software drivers τα εγκαταστησα

Δημοσ.
Κοιτα εννοεις με hardware τροπο γιατι συνδεσα την καρτα γραφικών με το τροφοδοτικο και την εβαλα στην θεση της.Aν εννοεις software drivers τα εγκαταστησα

Μπορει να εχω καταλαβει και λαθος. Συγχωρεσε με αν καταλαβα λαθος.

Απαντησε μου σε αυτο πρωτα : το pc σου ανοιγει με μαυρη οθονη χωρις να δειχνει τιποτα ωσπου φτανει στο log in και μετα ειναι οκ?

Εννοω αν εχεις πειραξει τα καλωδια που συνδεουν το dvd drive δηλαδη αυτο που αντιγραφει dvd ή και το drive με τη δισκετα. ( Μιλαω για το hardware )

Αν δεν εχει γινει κατι τετοιο τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω

Δημοσ.
Μπορει να εχω καταλαβει και λαθος. Συγχωρεσε με αν καταλαβα λαθος.

Απαντησε μου σε αυτο πρωτα : το pc σου ανοιγει με μαυρη οθονη χωρις να δειχνει τιποτα ωσπου φτανει στο log in και μετα ειναι οκ?

Εννοω αν εχεις πειραξει τα καλωδια που συνδεουν το dvd drive δηλαδη αυτο που αντιγραφει dvd ή και το drive με τη δισκετα. ( Μιλαω για το hardware )

Αν δεν εχει γινει κατι τετοιο τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω

Αυτο ειναι που λες αλλα δεν πειραξα τα καλωδια για αυτα που ειπες

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 10 : 54 : 56-----

Κανεις ρε παιδια βοηθεια

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 06 : 37 : 10-----

Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθηστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...