Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με partition & χαμένα δεδομένα σε Seagate!

elteo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον σταθερό μου έχω 2 παρτισιονς σε NTFS. Στο ένα το λειτουργικό (win) και στο άλλο αποθηκευμένα φωτό-μουσική-βιντεο-προγράμματα. Πήγα χτες να κάνω merge με το partition magic -μαύρη η ώρα- και μου τα μάμησε όλα. Σταμάτησε στην μέση μου έβγαλε ένα mismatch και από τοτε δεν έχω πρόσβαση στο παρτισιον.:cry::confused:

Προσπάθησα με το Acronis να δω το παρτισιον αλλά πάλι τίποτα. Ξεγράφω τα δεδομένα μου;:eek:

Εν τω μεταξύ προσπάθησα με το Getdataback NTFS να τα ανακτήσω κι ενώ τα βρίσκει ονομαστικά τα περισσότερα όταν τα αποθηκεύω (φυσικά αλλού) είτε δεν θα ανοίγουν (συχνό) είτε αν ανοίγει (πχ αρχείο μουσικής) θα παίζει άλλο κομμάτι από το αναγραφόμενο!!:shock:

Καμιά βοήθεια;

ΥΓ. backup δεν κρατήθηκε λόγω γκαντεμιάς μου με τον εξωτερικό. Υπάρξε κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δοκίμασε και με το Active File Recovery. Πρώτα με το Partition Recovery, σβύνοντας το(τα) invalid partition, και σκανάροντας μπας και σου βρει κανένα οκ για να το ανακτήσεις, γιατί από αυτά που λες, κάνουν overlapping το ένα στο άλλο . Αν δεν γίνει, δοκίμασε το File Recovery, αλλά και πάλι, από αυτά που λες ότι σου λέει το GTB, ζόρικα τα πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...