mint Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να συνδέσω το παλιό laptop που έχει windows xp home, με το καινούριο που έχει Vista, μέσω καλωδίου Ethernet, για να μεταφέρω τα αρχεία μου από το παλιό στο καινούριο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως μπορώ να το κάνω; Πρέπει να κάνω εγκατάσταση οικιακού δικτύου ή μπορώ να το αποφύγω, γιατί το προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έχω και ασύρματο router, αλλά επίσης δε γνωρίζω πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επίσης να συμπληρώσω ότι το παλιό laptop δεν έχει δυνατότητα ασύρματου δικτύου, ούτε bluetooth.
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Θα τα συνδεσεις και τα 2 πανω στο ρουτερ ενσυρματα. Μετα θα ακολουθησεις τον Οδηγο για Τοπικο δικτυο μεταξυ vista και xp
mint Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Θα τα συνδεσεις και τα 2 πανω στο ρουτερ ενσυρματα.Μετα θα ακολουθησεις τον Οδηγο για Τοπικο δικτυο μεταξυ vista και xp σε υπερευχαριστώ θα το δοκιμάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.