evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 evabb: Εσύ παίζει να την ακούς και μόνο που διαβάζεις αυτό το ποστ. :lol::lol::lol::lol: ειλικρινα με πιανουν τα τσιγαρα (ζαλιζομαι λολ) το αλκοολ αλλα για τις αλλες ουσιες εχω μια αναισθησια χωρις λογο:rolleyes::rolleyes: παυσιπονα καφεδες φουντα δεν με αγγιζουν εκτος κι αν ειναι σε πολυ μεγαλη ποσοτητα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, μάθανε και στην Ευρώπη από φούντες.
imr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Θελω και εγω Φαινεται πολυ καλη φαση Ψηθηκα να καλιεργησω δεντρακι
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 παυσιπονα καφεδες φουντα δεν με αγγιζουν εκτος κι αν ειναι σε πολυ μεγαλη ποσοτητα A, δηλαδή παραδέχεσαι οτι ΕΧΕΙΣ καταναλώσει πολύ μεγάλες ποσότητες αυτών των ουσιών. Και μας κανεις την οσία θεοδούλα για τη σαλβια.
kostaz8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 έχω ψάξει στο google βρήκα μερικές σελίδες που μπορώ να αγοράσω αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα δεν εχω πιστωτική όποτε μπούλο
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 A, δηλαδή παραδέχεσαι οτι ΕΧΕΙΣ καταναλώσει πολύ μεγάλες ποσότητες αυτών των ουσιών.Και μας κανεις την οσία θεοδούλα για τη σαλβια. απο παυσιπονα και καφεδες ναι το παραδεχομαι το εχω ξεφτυλισει:lol: πουτανα ζωη απο φουντα οχι και τοσο.
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Να σας πω, θέλω λίγο την άποψή σας. Δέχτηκα κάποια παράπονα που έχω τέτοιο θέμα ανοιχτό. Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι παράνομο αλλά νομίζω πως θεωρείται γενικά επιλήψιμο ηθικά να ψάχνουν 16χρονοι τρόπους νόμιμης μαστούρας. Επειδή όταν δε μιλάμε για θηλυκά ή ζώα (no pun intended) η ηθική μου δυσλειτουργεί, θεωρείτε πως είναι σαν να ρωτάει 16χρονος που θα βρει βότκα να γίνει λιάρδα νόμιμα ή ένα ναρκωτικό που απλώς τυγχάνει να μην έχουν ποινικοποιήσει;
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δύσκολα βάζεις κι εσύ. Methinks tis best to follow the path of least collateral:
soturin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 λυπηθείτε τα παιδιά ρε σεις, τώρα με την απεργία ξεμείναμε κι από βενζίνη να σνιφάρουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.