jason88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια, ας παρω απο την αρχη το θεμα. απο τοτε που χρησιμοποιω vista εχω προβληματα με τα bluetooth dongles. Με τα XP ειχα ενα και εβαζα το κινητο, το headset ολα δουλευαν μια χαρα. Με τα Vista το asus δεν καταφερε να δουλεψει, και ουτε θελω να προσπαθησω περισσοτερο. Ετσι λιγο αργοτερα πηρα 1 της MSI. Ουτε με αυτο εμεινα ικανοποιημενος. Οποτε η πρωτη απορια που εχω ειναι ποιο bluetooth dongle να παρω ωστε να δουλευουν headset και κινητο κανονικα στα Vista οπως και στα XP. Και η δευτερη απορια τωρα επειδη θελω να παρω και 1ασυρματο ποντικι λεω να εξοικονομησω μια θυρα usb για το laptop ωστε να δουλευει και αυτο με bluetooth χωρις να χρειαζεται δικο του dongle. Θα γινεται ομως να εχω κινητο και mouse ταυτοχρονα συνδεδεμενα? Ωστε πχ να επεξεργαζομαι τον τηλεφωνικο μου καταλογο στο κινητο με το mouse... Και τελος θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια καλη εφαρμογη για Bluetooth? αυτα. σας ευχαριστω για οποιες απαντησεις και ελπιζω οι απαντησεις σας να βοηθησουν και αλλα μελη με τις ιδιες αποριες.
liakos18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια, ας παρω απο την αρχη το θεμα. απο τοτε που χρησιμοποιω vista εχω προβληματα με τα bluetooth dongles. Με τα XP ειχα ενα και εβαζα το κινητο, το headset ολα δουλευαν μια χαρα. Με τα Vista το asus δεν καταφερε να δουλεψει, και ουτε θελω να προσπαθησω περισσοτερο. Ετσι λιγο αργοτερα πηρα 1 της MSI. Ουτε με αυτο εμεινα ικανοποιημενος. Οποτε η πρωτη απορια που εχω ειναι ποιο bluetooth dongle να παρω ωστε να δουλευουν headset και κινητο κανονικα στα Vista οπως και στα XP.Και η δευτερη απορια τωρα επειδη θελω να παρω και 1ασυρματο ποντικι λεω να εξοικονομησω μια θυρα usb για το laptop ωστε να δουλευει και αυτο με bluetooth χωρις να χρειαζεται δικο του dongle. Θα γινεται ομως να εχω κινητο και mouse ταυτοχρονα συνδεδεμενα? Ωστε πχ να επεξεργαζομαι τον τηλεφωνικο μου καταλογο στο κινητο με το mouse... Και τελος θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια καλη εφαρμογη για Bluetooth? αυτα. σας ευχαριστω για οποιες απαντησεις και ελπιζω οι απαντησεις σας να βοηθησουν και αλλα μελη με τις ιδιες αποριες. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θα με ενδιέφερε κι εμένα να ακούσω τις απαντήσεις.. Επίσης δεν κατάλαβα τι εννοείς στο σημείο που έχω με bold.
jason88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 τα ασυρματα ποντικια εχουν δικο τους dongle που το βαζεις σε μια θυρα USB. για bluetooth χρειαζεται να παρω 1 dongle που και αυτο μπαινει σε usb. επομενως θα προτιμησω να παρω 1 BT dongle και για τα ποντικι και για τα υπολοιπα. Αρα εξοικονομω μια θυρα usb και το να εχω 2 dongles.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ έχω ένα bluetooth dongle Level one σε Vista και ποντίκι το πήρα σκέτο χωρίς dongle ένα Microsoft lazer mouse και για τα 2 μαζί τώρα συνδεδεμένα δεν ξέρω εμένα αν συνδέσω και κάτι άλλο ο κέρσορας του ποντικιού κάνει σαν να έχει λόξιγκα πρέπει να έιναι πολύ αργά στο polling που κάνουν στις συσκευές και με πάνω από μία σέρνονται
jason88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 οταν λες λοξυγγα? δεν το προτεινεις δλδ?
Vatos_locos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχω δουλέψει με άλλα για να σου πω οτι το κάνουν όλα σίγουρα πάντως με αυτό που έχω εγώ ναι δεν το προτείνω
jason88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το λοξυγγα που ειπες τον παρουσιαζει με τις 2συσκευες συνδεδεμενες ή σκετο ποντικι?
Vatos_locos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 με μια συσκευή είναι μια χαρά με 2 όμως το ποντίκι δυσκολεύετε αν πχ στέλνεις κάτι με BT στο κινητό σου το ποντίκι κουνιέται δύσκολα
jason88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 σε δυσκολευει πολυ ωστε να κανει τον κερσορα απαλευτο ή τα καταφερνεις να τον χρησιμοποιεις? που να βαλεις και το headset πανω δηλαδη ε?
Vatos_locos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 με headset πάει καλύτερα αλλά πάλι δεν παλεύετε
jason88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 κριμα γμτ. πολυ πιθανο να κανουν και τα υπολοιπα dongles το ιδιο. λογικα το bandwidth του θα πρεπει να φταει... ισως το ρυθμιζεις καπως απο το setup του dongle... μπορει να μην ειναι στο μεγιστο. διαβασα αυτο "Bluetooth wireless technology has raw data rate of up to 1Mbps" αν ισχυει τοτε 1mpbs δεν ειναι υπεραρκετο για ηχο+κερσορα και δεδομενα+κερσορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.