angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το pc μου απεβίωσε εις τόπον χλοερό και θέλω να ρωτήσω μερικά πράματα. 1) Η mobo έχει ένα εμφανές σημάδι καψίματος(Δείτε εδώ), θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με την εγγύηση του πλαισίου; Έχει κανένας σχετική εμπειρία; 2) Είχα επάνω ένα δίσκο σαν αυτόν, τον βάζω στο 2ο pc μου που δεν υποστηρίζει sata2 και αρνείται να τον δει, διάβασα το manual του δίσκου και δε λέει τίποτα για jumper για μετατροπή σε sata1, μάλλον δεν έχει. Οπότε τί σημαίνει αυτό, οτι ο δίσκος δε παίζει σε sata1, ο δίσκος αναγνωρίζει αυτόματα sata1/sata2 ή το χειρότερο οτι ο δίσκος κάνει παρέα με τη mobo στον παράδεισο του hardware; Να σημειώσω οτι το PC είχε καλό τροφοδοτικό (Heroichi) και ήταν πάνω σε UPS, διακοπή δε ξέρω αν έγινε γιατί δεν ήμουν σπίτι. Αυτά για τώρα, αναμένω απαντήσεις, ευχαριστώ...
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 a.η εγω ειμαι τυφλος η δεν βλεπω κανενα καψιμο.καθαρισε το οσο γινετε και το γυρνας πισω και βλεπεις.για τον δισκο μια απο τα ιδια αλλα καλου κακου δοκιμασε τον και σε ενα pc που να εχει sata 2.μπορει το Ups να ηταν μαπα μπορει και ναμην ηταν απο ρευμα και να εγινε απλα κατι με το τροφοδοτικο και οχι απο την δεη.εκτος αν το καψιμο ειναι αυτο που βλεπω σαν αλλοιωμενο πλαστικο πανω στο black slot οποτε λογικα θαπρεπει να ψιλοκαθαριζεται.
washcloud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η pic έχει slidebar και στα δεξιά έχει σημειώσει ο angmar ένα τσιπάκι ελαφρώς τσιγαρισμένο, pouline.... Δεν ξέρω αν μπορούν να προφασιστούν "τα παράπονά σας στη ΔΕΗ", αν και δεν το νομίζω. Kαι αν σου πουν κάτι, να επιμένεις. Καμμένο hardware είναι, σαν τί άλλο δηλαδή πρέπει να πάθει για να τ' αλλάξουν; Αστοχία υλικού. Και αυτό να πεις αν αρχίσουν τις γυφτιές... Όσο για τον δίσκο, αυτό που λέει ο poulinos : Δοκίμασέ το σε pc με SATA2... *...τί κόλλημα είν' αυτό με τον "παράδεισο του hardware" ; Είμαι ο μόνος που κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, το στέλνει σταδιάλα ; !
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά είχατε δίκιο παιδιά ο δίσκος δοκιμάστηκε σε pc με sata2 και όλα καλά, μου έφυγε ένα βάρος. Washcloud, προφανώς και θα τους πιέσω αν μου πουν καμιά χαζομάρα, θα δείξει, αύριο έχει βόλτα στην Καλαμαριά... *...τί κόλλημα είν' αυτό με τον "παράδεισο του hardware" ; Είμαι ο μόνος που κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, το στέλνει σταδιάλα ; ! Η πικρή αλήθεια είναι πως ήδη έχω αγοράσει μπλέ μπογιά...
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα γιατι μοθ βγαλε αλλη εικονα????δεν μουθ βγαλε αυτην πριν.τι να πω..μου βγαλε μια αλλη εικονα.τωρα ναι βλεπω το καψιμο πριν εβλεπα κατι σλοτακια.πεστους αυτο οτι το εχω πανω σε ups ισως αστοχια υλικου.και ο θεος βοηθος.αλλιως βρες κανα sticker που να εχει σχεση και κολλατο πανω να το καλυψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.