darklordvader77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα συμφορουμιτες, παρατηρησα δεν υπαρχει ττοιο thread, κ ειπα να ανοιξω κ γω ενα! Το χει κ η μερα.. Ειναι απ τις φορες που καταλαβαινουμε γιατι συμπαθουμε ολοι τον Donald Duck! Εδω θα ποστάρουμε τις πιο πραγματικα ΓΚΑΤΝΤΕΜΙΚΕΣ περιπτωσεις που ζησαμε εμεις, ή φίλοι.. το θεμα ειναι ελευθερο, γκαντεμια στη δουλεια,τις γκομενες,το σχολειο ή πανεπιστημιο, παντου! Σημερα θα σας διηγηθω τη δικια μου (αυτη τη στιγμη που γραφω) κ ενος φιλου.. 1ο Χτυπημα: Μου μενει το χειροφρενο στο χερι. 2ο Χτυπημα: Ξεκιναει βροχη 3ο χτυπημα:Χαλαει το ποντικι του Laptop (ε ενταξει ενα τυπικο MS mouse, θα βρω καινουργιο!) 4ο Χτυπημα: Γυρναω μια κοπελα σπιτι της, κ τρωω λιιγο τον κωλο του αμαξιου σε ενα στενο που εχει απ τη μια αμαξια,κ απ την αλλη στροφη οπου βρισκεται σπιτι με καγγελα! το χτυπησα στα καγγελα κ στο πρεβαζι.. οκ δε φαινεται τοσο πολυ αλλα αναρωτιεμαι: ΠΟΙΟΣ μου κανε βουντου?? K ολα αυτα σε ενα βραδυ, απ τις 1 μεχρι τωρα.. Περιστατικο φίλου: 1η μερα: Μένει απο λαστιχο στην Εθνικη Αθηνων-πατρων-αλλαγη ρεζερβουαρ με αυστηρο οριο τα 70χλμ! 2η μερα: Του κλέβει τον Account στο WoW ενας κινεζος. χοροπηδαει μαλιστα επιδικτεικα οταν τον βρισκει με αλλουνου Account. 3η μέρα: Του κάηκε το PC.. μένει 2 βδομαδες χωρις υπολογιστη κ τη βγαζει περιφερομενος στα net cafe, κ στα ξενυχταδικα θελοντας να πνιξει τον πονο του.. Κ τωρα θα κοιμηθω. το χειροτερο που περιμενω, ειναι την ωρα που κοιμαμαι να παθω καρκινο ή να μου καει ο iMac.. Μη ξεχασετε να ποσταρετε, ε? Γκαντεμηδες ενωμενοι, ποτε ηττημένοι!
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 2η μερα: Του κλέβει τον Account στο WoW ενας κινεζος. χοροπηδαει μαλιστα επιδικεικα οταν τον βρισκει με αλλουνου Account. γελάω σαν ηλίθιος πόση ώρα
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ας πω για τις φετεινές διακοπές μου. Ξεκινάω αρχές Αυγούστου για Νάξο (καταγωγή) με προοπτική να γυρίζω κατά τις 25. Έχω κατέβει με το Aprilia (Caponord Raid) με χωμάτινα λάστιχα για να ξεκαυλώσω λίγο , μια που όλη τη χρονιά δεν την είχα ευχαριστηθεί με τη δουλειά. Η γυναίκα μου έρχεται στις 8 Αυγ. Έχουμε κανονίσει να νοικιάσουμε αμάξι για ένα δεκαήμερο γιατί θα κατεβάσουμε τα πεθερικά μου (κάποιας ηλικίας) σε δωμάτιο δίπλα στη θάλασσα να κάνουν τα μπάνια τους και να έχουμε αμάξι να τους πηγαίνουμε καμιά βόλτα. Πάμε στις 11 Αυγούστου να πάρουμε το αμάξι. Αφήνω τη γυναίκα μου στο Rent a Car, παίρνει το αμάξι και ξεκινάμε για το σπίτι (εγώ με τη μηχανή). Δεν φτάνω ποτέ. Η μηχανή σβήνει ξαφνικά στα μισά του δρόμου και δεν ξαναπαίρνει μπρος. Όλη τη μέρα την τρώω προσπαθώντας να δω τι έπαθε. Πηγαινοέρχομαι για 3-4 μέρες μεταξύ Χώρας - Αγ. Προκόπη προσπαθώντας να συνεννοηθώ με μάστορα για να έρθει να τη δει ή να τη μεταφέρει σε συνεργείο. Τελικά δεν μπορεί να γίνει μεταφορά γιατί το φορτηγάκι του μάστορα έχει μείνει από μπαταρία, και εμέσως πλην σαφώς μου λέει ότι μπορεί να κοιτάξει πολύ βασικά πράγματα και δεν έχει γνώσεις για να ασχοληθεί με τη μηχανή. Ούτε κι εγώ εμπιστεύομαι να την αφήσω στα χέρια κανενός μάστορα στο νησί (μόνο με scooter και γουρούνες ασχολούνται. Χιλιάρι V2 το κοίταγαν σα διαστημόπλοιο).. Με μαιμουδιά, (ιμάντες στο λαιμό του τιμονιού και σε κοτσαδόρο), εντελώς παράνομοι και με 40 σταυροκοπήματα μεταφέρω τη μηχανή στο σπίτι (3 χιλιόμετρα από το σημείο που έμεινε), και την παρατάω εκεί. Έχει ήδη φτάσει 15άυγουστο και έχω χάσει μια εβδομάδα διακοπές με τη μηχανή. Η γυναίκα μου επιστρέφει στις 18 Αυγ. Αθήνα. Τη μέρα που φεύγει κολλάω ίωση και κάνω 40 πυρετό για δυο μέρες. Αποφασίζω να μείνω μέχρι τέλος του μήνα μπας και ευχαριστηθώ διακοπές. Η ίωση περνάει κατά τις 23 Αυγ. αλλά μου έχει αφήσει ακροαστικά, και λόγω ευαισθησίας δεν κάνω μπάνιο στη θάλασσα για να μου περάσει τελείως και να μην την κουβαλάω όλο το χειμώνα... Τρώω άλλες δυο μέρες για να βρω τρόπο να μεταφέρω τη μηχανή σε συνεργείο στην Αθήνα. Πληρώνω 250 ευρώ (Express-Service Και εισιτήριο) για να μου την μεταφέρουν χωρίς να ασχοληθώ άλλο. Μαζί με το μηχανάκι που νοίκιασα για να μετακινούμαι η ιστορία αυτή μου κόστισε 350 ευρώ και δεν είχα και τη μηχανή μου. Τελικά 27 Αυγούστου , και αφού φάγαμε τα 3 κι από την Ανόρθωση , ξενέρωσα και γύρισα Αθήνα. Μοναδικό μπάνιο μετά την ίωση έκανα τη μέρα που έφευγα (κλασσική πουτάνα τύχη)... Η μηχανή τελικά επισκευάστηκε σε 5 λεπτά (είχε σκάσει ένα λάστιχο υψηλής πίεσης μέσα στην τρόμπα βενζίνης και δεν πήγαινε βενζίνη με πίεση στους κυλίνδρους)... Την μηχανή θα την πάρω όμως σήμερα (29 Σεπτεμβρίου) γιατί ήθελαν αντικατάσταση και κάποια άλλα σωληνάκια , τα οποία δεν τα είχε η Aprilia stock , και έπρεπε να περιμένουμε να τα φέρουν. Ενδιάμεσα, αποδήμησαν εις κύριον μια φίλη της γυναίκας μου κάτω των 50 από εσωτερική αιμοραγία μετά από επέμβαση διαμερισματοποίησης στομάχου , και ένας ξάδερφος 53 ετών με χρόνια λευχαιμία (non hodgkins) . Πιστεύω ότι το μερίδιο μου στην γκαντεμιά έχει πληρωθεί για τα επόμενα 4 χρόνια (μέχρι το επόμενο δίσεκτο)..
DonFustikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πιστεύω πως η "γκαντεμιά" είναι μονάχα στο μυαλό μας. Συμβαίνουν κάμποσα άσχημα συμβάντα κ αμέσως τα βλέπουμε όλα αρνητικά κ έτσι λογικό είναι να πηγαίνουν όλα στραβά στη συνέχεια..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παντως ειχε γινει τοπικ για περιστατικα γκαντεμιας μεσα στο καλοκαιρι. Αν θες νς διαβασεις τραγικες ιστοριες πηγαινε εκει... kfyros αφου σε χαλανε οι διακοπες τι πηγαινεις;
kfyros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Παντως ειχε γινει τοπικ για περιστατικα γκαντεμιας μεσα στο καλοκαιρι. Αν θες νς διαβασεις τραγικες ιστοριες πηγαινε εκει... kfyros αφου σε χαλανε οι διακοπες τι πηγαινεις; Γάμα τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.