Προς το περιεχόμενο

Φατε τον νεοφιλελευθερο καπιταλισμο σας ...τωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι τέτοιο, απλώς λέω ότι όποιος (αν υπήρχε κάποιος) που έκανε αυτή την κίνηση έβγαλα τα λεφτά του για μια ζωή.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...Σας το έχω ξαναπει. Στη συγκεκριμένη κρίση δεν υπάρχει μεγάλο ψάρι.

Μου επιτρέπεις,παρακαλώ,να έχω διαφορετική άποψη,βλέποντας τα αποτελέσματα.

Οι τράπεζες "πέσαν έξω",σωστά;Οι άνθρωποι που τις "έρριξαν στην ξέρα",όχι μόνο δεν στήθηκαν στα δύο μέτρα,αλλά πήραν και bonus γι αυτό,έτσι;

Λίγα πήραν τα στελέχη αυτά -γνώμη μου- μιας και με την (τόσο απλή) κίνησή τους ,κατάφερνα να βάλουν τα αφεντικά τους (τράπεζες και διάφορα ευαγή χρηματοπιστωτικοεπενδυτοαειστοδιάλολοκιακομαπαραπερα ιδρύματα) -πεντακάθαρα πια- χέρι στον κρατικό κορβανά,παντού,σ' όλη την οικουμένη.

Μπακαλίστικα,τους παρακαλάνε να ανοίξουν πάλι τους κρουνούς των δανείων με χαρισμένα λεφτά,δανείζοντας αυτουνούς ακριβώς που θάπρεπε ο δωρητής (=κράτος) να προστατεύσει.

Κι όπως λέει κι ο λαϊκός βάρδος,ήταν προμελετημένη καρφωτή και μιλημένη

Δημοσ.

Έχω μια υποψία ότι η βοήθεια στις Ελληνικές τράπεζες ήταν σχεδιασμένη και απλώς βρήκαν τρόπο να την φάνε με δικαιολογία. Απλώς σε κάμποσο καιρό θα τα ρίξουν όλα στην 'Παγκόσμια κρίση'...;)

Δημοσ.
Μου επιτρέπεις,παρακαλώ,να έχω διαφορετική άποψη,βλέποντας τα αποτελέσματα.

Οι τράπεζες "πέσαν έξω",σωστά;Οι άνθρωποι που τις "έρριξαν στην ξέρα",όχι μόνο δεν στήθηκαν στα δύο μέτρα,αλλά πήραν και bonus γι αυτό,έτσι;

Λίγα πήραν τα στελέχη αυτά -γνώμη μου- μιας και με την (τόσο απλή) κίνησή τους ,κατάφερνα να βάλουν τα αφεντικά τους (τράπεζες και διάφορα ευαγή χρηματοπιστωτικοεπενδυτοαειστοδιάλολοκιακομαπαραπερα ιδρύματα) -πεντακάθαρα πια- χέρι στον κρατικό κορβανά,παντού,σ' όλη την οικουμένη.

Μπακαλίστικα,τους παρακαλάνε να ανοίξουν πάλι τους κρουνούς των δανείων με χαρισμένα λεφτά,δανείζοντας αυτουνούς ακριβώς που θάπρεπε ο δωρητής (=κράτος) να προστατεύσει.

Κι όπως λέει κι ο λαϊκός βάρδος,ήταν προμελετημένη καρφωτή και μιλημένη

Αναφερόμουν στις θρυλούμενες φτιαχτές του χρηματιστηρίου. Όσον αφορά τους CEO, ναι πολλοί έφυγαν με σκανδαλώση bonus. Αλοίμονο σε μας που μείναμε στον κλάδο. Τη δευτέρα οι IT μαλάκες είχαν κλειδώσει τις οθόνες μας να μπαίνουν σε standby σε 10 λεπτά για οικονομία!!! Την Τρίτη το είχαν ξεκλειδώσει (αφού trader έσπασε μια οθόνη απο τα νεύρα). Δόξα το θεο διότι με 4 pc και 6 οθόνες δεν έκανα τίποτα όλη την ημέρα παρα μόνο κούναγα το γαμω ποντίκι για να μου σβήνουν οι οθόνες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...